0:1
(0:1)
10. C. Hynek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 10:15

14.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Břeclav ulovila tři body


Branky


10. C. Hynek
9

Utkání v Havlíčkově Brodě rozhodla jediná branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Ráz zápasu určila 10. minuta, kdy nedůrazný odkop domácí obrany skončil u Hynka, který napřáhl a jeho slabá střela proklouzla domácímu brankáři Mazánkovi mezi nohama - 0:1. Fotbalisté z Vysočiny mohli srovnat, ale jeden z domácích z malého vápna vysoko přestřelil hostující bránu. Přímý volný kop Nováka se po teči ve zdi snesl těsně vedle Fibingrovi brány. Po pěkné akci prošel obranou hostí Cakl, ale Fibingr jeho přízemní střelu dokázal zneškodnit. Na druhé straně zkoušel štěstí Opina, ale jeho střela po zemi šla těsně vedle.

Ve druhém poločase branka nepadla

Po přestávce domácí zahrozili po rohovém kopu, ale hráz hostujících hráčů míč do sítě nepustila. Hosty mohl uklidnit Hloch, ale na Mazánka nevyzrál. V dalším průběhu se na kopačky domácích nalepila nervozita a hosté své těsné vedení uhájili.



Ohlasy k zápasu


FC Slovan Havlíčkův Brod
Jindřich Adamec (trenér): Do utkání jsme vstoupili se zbytečně velkým respektem a trošku nervózním dojmem. Výsledkem byla brzy inkasovaná branka, která změnila ráz celého utkání. Od dvacáté minuty jsme byli aktivnějším týmem, vytvořili jsme si spoustu závarů a standartních situací. Hosté se soustředili pouze na pozornou obranu a rychlé brejky. Od týmu bych čekal větší odvahu ve třetí třetině hřiště a hladovost po vstřelené brance. Ohledné nasazení a přístupu k utkání nemám týmu moc co vytknout.




Sestavy


FC Slovan Havlíčkův Brod
J. Mazánek [-] - P. Víšek [-] (76. V. Novák [-] ) , L. Dočkal [-] , A. Novák [-] , J. Pavlík [-] (68. V. Hloušek [-] ) , M. Pavlík [-] , M. Vrzal [-] , A. Dejl [-] , J. Coufal [-] , D. Fikar [-] (85. J. Pabousek [-] ) , M. Cakl [-]

MSK Břeclav
D. Fibingr [-] - J. Fiala [-] , M. Skočovský [-] (90. A. Souchop [-] ) , M. Kriston [-] (71. T. Vocílka [-] ) , M. Mikáč [-] , C. Hynek [-] , M. Opina [-] , J. Hloch [-] , T. Kovařík [-] (85. F. Kříž [-] ) , Š. Herman [-] , M. Tesař [-]

ŽK: 25. L. Dočkal , 67. J. Coufal , 76. A. Dejl - 31. M. Kriston , 38. J. Fiala , 79. M. Opina .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: FABEŠ Roman - LANDSMAN David, PAVLAS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Martin Mužátko

Expert: Tomáš Vokoun
Tip experta: výhra domácích

Tipnu překvapení a výhru domácích 1:0.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů