3:1
(2:1)
42. D. Bednář (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Divize D, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Žďár si poradil s Bohunicemi


Branky


4. P. Fiala , 36. R. Sodomka , 59. M. Šerý - 42. D. Bednář (p.)
9

Šlágr kola vyzněl lépe pro domácí, kteří celý zápas tahali za delší konec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Utkání o druhé místo začali lépe domácí. Ve 4. minutě po střele z dvaceti metrů dorážel vyražený míč brankářem do sítě Fiala - 1:0. Následující minuty hrozily oba týmy centry do vápna, ale stav utkání zůstával nadále nezměněn. V 18. minutě se prosmýkl do vápna hostující kapitán Král, ale jeho střela letěla nad branku. Další změnu skóre přinesla až 36. minuta, kdy Trojánek zpětnou přihrávkou  odcentroval z pravé strany a míč našel na malém vápně Sodomku, pro kterého už nebyl problém dopravit míč do sítě - 2:0. Hosté se do své šance dostali ve 42. minutě, kdy se po faulu ve vápně pískala penalta. Brněnský Bednář ji tvrdou střelou doprostřed branky se štěstím proměnil a stanovil tak poločasové skóre - 2:1 .

 

Domácí si vedení pohlídali

Druhý poločas začali lépe hosté a Šmarda šel hned sám na Jíchu, ale ten ho skvělým zákrokem vychytal. Ve 48. minutě další střela hostů z hranice vápna letěla pod břevno, ale Jícha byl opět na místě a míč vytěsnil na roh. V 51. minutě se do obdobné pozice dostal domácí Henzl, ale hostující brankář jeho pokus vyrazil. V 59. minutě již se skóre opět měnilo. Krásný centr z pravé strany našel nabíhajícího Šerého, který se v obdobných pozicích nemýlí - 3:1. V dalších minutách se hosté snažili snížit, ale bez úspěchu. Naopak domácí mohli v 80. minutě navýšit skóre, ale po nahrávce za obranu Severa neprostřelil hostujícího brankáře, který vyrazil míč nohou. V poslední minutě zápasu si ještě připsal výborný zákrok Jícha, a tak souboj o druhé místo v tabulce skončil zaslouženou výhrou domácích.

 

FC Žďár nad Sázavou / web



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
Václav Pohanka (trenér): Povedl se nám vstup, dali jsme gól. Pak soupeř zapnul a zlobil nás, ale kluci to zvládli. Druhou půli jsme nezačali dobře, podržel nás gólman a celé to rozhodla naše třetí branka. Pro diváky se jednalo o pohledné utkání.




Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou
T. Jícha [-] - P. Fiala [-] , J. Nedvěd [-] , P. Severa [-] , T. Trojánek [-] , S. Švoma [-] (87. D. Novotný [-] ) , J. Henzl [-] (53. M. Srnský [-] ) , M. Šerý [-] (92. A. Homolka [-] ) , T. Vokoun [-] , Č. Vitásek [-] , R. Sodomka [-]

TJ Tatran Bohunice
D. Kunický [-] - M. Král [-] , A. Krejčí [-] - D. Šmerda [-] , R. Ševčík [-] , P. Martinek [-] (26. D. Řeřucha [-] ) , M. Pavlíček [-] , S. Kopáč [-] (62. N. Burčík [-] ) , J. Kokorský [-] (92. M. Horbachenko [-] ) , T. Koreň [-] , D. Bednář [-] -

ŽK: 44. P. Severa , 53. T. Vokoun - 65. D. Řeřucha , 83. D. Bednář .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: GREČMAL Michal - SCHNEIDER Pavel, SOUKUPOVÁ Věra.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Jiří Švejkar
Tip experta: výhra hostů

Bohunice jsou rozjeté a se Žďárem si poradí - 1:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích