1:3
(0:1)
32. F. Kříž
50. O. Tesař
57. P. Tesař (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko vyhrálo ve Velkém Beranově


Branky


90. R. Jonáš - 32. F. Kříž , 50. O. Tesař , 57. P. Tesař (p.)
13

Hosté tahali za delší konec provazu a vezou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Utkání se i přes podmáčený terén od počátku odehrávalo v solidním tempu, oba týmy se střídaly v držení balonu a o šance nebyla nouze. Po několika vyložených šancích ze strany domácích, které zůstaly neproměněny, udeřili hosté. Ve 32. se z přísně nařízeného přímého kopu z hranice velkého vápna trefil pěknou střelou přes zeď Kříž - 0:1. Zbylých patnáct minut poločasu větší ohrožení ani jedné z branek nenabídlo, do kabin tedy odcházeli hosté s vedením nejtěsnějším možným rozdílem.

Hosté si vedení pohlídali

Druhá půle nezačala pro Áčko dobře. Po ztrátě balonu ve středu pole našel Trnavský pěkným pasem uvolněného O. Tesaře, ten dlouho nerozmýšlel a poslal z dvaceti metrů balon do levého spodního rohu brány - 0:2. Sotva se domácí stačili zotavit z jedné facky, přišla druhá. Průnik Axmana do vápna na poslední chvíli hasil R. Kittler skluzem, nařízenou penaltu proměnil P. Tesař. - 0:3. Hosté se po třetí brance stáhli, začali kouskovat hru a otěže přenechali domácím. Domácí však z množství šancí zvládli proměnit jen jedinou. V samotném závěru si Jonáš našel cestu mezi stopery a po jeho přízemní střele na vzdálenější tyč se brankář Kopeček pouze ohlédl - 1:3.

 

TJ Velký Beranov / Facebook



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
E. Wendl [-] - M. Tůma [-] , A. Svoboda [-] , D. Sommer [-] (73. V. Weselý [-] ) , T. Mátl [-] , R. Kittler [-] , J. Pokorný [-] (64. R. Jonáš [-] ) , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] (73. J. Staněk [-] ) , D. Skála [-] , P. Kittler [-]

1. FC JEMNICKO
V. Kopeček [-] - O. Tesař [-] , D. Svěrák [-] , D. Vacuška [-] , T. Bastl [-] - F. Kříž [-] , M. Trnavský [-] (76. J. Kalášek [-] ) , S. Křivánek [-] (87. S. Lang [-] ) , P. Tesař [-] , D. Sussenbek [-] (79. R. Menčík [-] ) - M. Axman [-] -

ŽK: 56. R. Kittler , 73. P. Kittler , 83. R. Jonáš - 83. V. Kopeček .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: GREGAR Daniel - STRAKA Karel, VAŠÍČEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Milan Souček
Tip experta: remíza

1:1 - Velký Beranov doma je silný.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů