2:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 15:30

16.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj béček pro Žďár


Branky


12

Hosté rychle vedli, ale domácí v závěru skóre otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hned na začátku přišla hodně studená sprcha pro domácí a po hrubé chybě v obraně soupeře vybídli ke vstřelení gólu již asi 20 vteřin od úvodního hvizdu - 0:1. Další minuty patřily spíše hostům, kteří se dostali do další příležitosti. Po chvíli se domácí konečně sebrali a začali více držet míč a tlačit se k bráně soupeře, většinou však jejich akce končily nepřesnou přihrávkou a branku Fialy neohrozili. Na druhé straně se odražený balón dostal k osamocenému útočníkovi a ten se v zakončení nemýlil. Jeho gólovou radost však zmařil zdvižený praporek rozhodčího signalizující ofsajd, který nejspíš byl hodně diskutabilní. Od této chvíle si šance začali vytvářet i domácí. Nejprve se do vápna přes tři obránce probojoval Homolka a jeho střelu levačkou odvrátil Fiala na roh. Zanedlouho se do dobré příležitosti dostal Tomáš Peňáz, kdy po pěkné šanci unikl po lajně až do vápna, ale místo přihrávky volil střelu z úhlu, se kterou si opět Fiala poradil.

 

Domácí v závěru rozhodli

 

Do druhé domácí promíchali sestavu a změna byla ihned znát i na hřišti. Vyrovnání bylo cítit ve vzduchu, ale nedařilo se jim proměnit vytvořené šance. Do té největší vyslal přihrávkou za obránce Zdeněk Peňáz Bureše a ten nikým neatakovaný postupoval sám na Fialu a snažil se ho obstřelit po zemi, brankář hostí však skvělým zákrokem držel svůj tým i nadále ve vedení. Jak se čas krátil a domácí se tlačili více dopředu, začaly v obraně vznikat a mezery a hosté se tím také dostali do dobré příležitosti, tentokrát se však předvedl skvělým zákrokem Balcar a držel naději na vyrovnání. To konečně přišlo v 84. minutě, kdy se po několika centrech a velkém obléhání brány hostí dostal míč k Homolkovi, kterému se podařilo hodně za míčem natáhnout a usměrnit ho k tyči – 1:1. O čtyři minuty později skončila akce bratří Peňázů po levé straně na rohovém kopu, Kulhánek centr hodně přetáhl, ale u postranní čáry ještě stihl míč zachytit Havlík, přihrál ho Osmíkovi a ten přesným centrem našel ve vápně Viliše, který se vyšrouboval nejvýš ze všech a tvrdou hlavičkou nedal brankáři šanci – 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
Zdeněk Peňáz (hráč): Zápas jsme začali přímo strašlivě a soupeř nás za to potrestal. Byla na nás pak znát hodně nervozita a kazili jsme i jednoduché přihrávky. Naštěstí jsme se z toho dokázali oklepat, ale dlouho se nám nepodařilo vstřelit branku. Nakonec rozhodla naše vytrvalost a chuť výsledek otočit a odměnou nám byly dva góly až v samém závěru. Bíteš byla velice kvalitní soupeř, který chtěl hrát dobrý fotbal a o to víc si plného počtu bodů ceníme.

FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Dnes rozhodlo, že jsme nepřidali druhou branku a zejména v prvním poločase jsme si na to vytvořili dostatek stoprocentních šancí. A když už jsme branku dali tak nám ji rozhodčí neuznal, pro ofsajd, který nemohl v žádném případě být. Ve druhém poločase už nás Žďár přitlačil a po našich hloupých chybách v závěru otočil výsledek zápasu.



Sestavy


FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou B
O. Balcar [-] - T. Peňáz [-] , M. Pelikán [-] (46. P. Klouda [-] ) , D. Kulhánek [-] , M. Zažímal [-] (72. M. Přibyl [-] ) , M. Bureš [-] , A. Homolka [-] (87. V. Öner [-] ) , B. Sláma [-] (72. P. Viliš [-] ) , Z. Peňáz [-] , J. Havlík [-] , J. Osmík [-]

FC PBS Velká Bíteš B
T. Fiala [-] - I. Shlaban [-] (46. T. Dvořák [-] ) , M. Šimončič [-] (88. T. Jašek [-] ) , J. Jakeš [-] , M. Švanda [-] , J. Ondrák [-] (63. J. Mejzlík [-] ) , M. Smejkal [-] (46. O. Švanda [-] ) , J. Pokorný [-] , J. Ráboň [-] (82. A. Rozmahel [-] ) , F. Svoboda [-] , L. Pelikán [-]

ŽK: 32. I. Shlaban , 86. T. Dvořák .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: ŽALOUDEK Marek - NEBOLA Jaroslav, VYSKOČIL Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Milan Souček
Tip experta: výhra domácích

3:1 - Žďár musí odčinit vysokou porážku a doma vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích