Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2023 16:30

23.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš doma padla


Branky


12

Hosté zvládli i zápas ve Velké Bíteši a slaví prvenství v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Hosté si vedení pohlídali



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Hostům jsme to usnadnili našimi chybami,a le vyhráli naprosto zaslouženě. Byli lepším celkem a nezbývá mi než jim pogratulovat k postupu. V soutěži byli jasně nejlepší a dle mého názoru se neztratí ani v krajském přeboru.

SK Fotbalová škola Třebíč
Jaroslav Borák (trenér): V sezóně jsme si vydobyli takovou pozici, že jsme mohli rozhodnout o postupu do Krajského přeboru již čtyři kola před koncem soutěže. Z hráčů bylo cítit odhodlání zvítězit hned na první pokus a na hřišti to potvrdili výkonem, v kterém byla vidět důvěra v sebe i své spoluhráče. Přestože sezóna ještě není u konce tak klukům děkujeme za přístup a chuť učit se novým věcem. Na závěr patří uznání Velké Bíteši, která byla suverénně nejfotbalovějším týmem kterému jsme čelili.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
T. Fiala [-] - D. Bartoš [-] , M. Šimončič [-] , T. Dvořák [-] (67. M. Smejkal [-] ) , M. Švanda [-] , J. Ondrák [-] , J. Pokorný [-] (79. T. Jašek [-] ) , J. Ráboň [-] (46. O. Švanda [-] ) , F. Svoboda [-] , P. Loup [-] , L. Pelikán [-]

SK Fotbalová škola Třebíč
T. Pospíchal [-] - L. Raitmajer [-] (60. L. Vojáček [-] ) , D. Adam [-] (46. M. Kratochvíl [-] ) , T. Hobza [-] , R. Bulíček [-] , Y. Brovchenko [-] (79. Š. Slabý [-] ) , T. Zacha [-] , K. Zerhau [-] , Z. Švéda [-] , L. Hráček [-] , Š. Němeček [-]

ŽK: 89. D. Bartoš .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: NOVÁK Kamil - SURÁN Vlastimil, MASOPUST Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Tomáš Dvořák
Tip experta: remíza

Otřese se Tvrz Vlkovská v základech? Kolik pivotů bude na hřišti? Bude mít větší dopad předzápasový BeerHouse nebo svatba Ladi Cimbálníka (gratulujeme!)? Skvělý test našich momentálních kvalit a snad i budoucích ambicí. Jestli nastoupím na stoperu mělo by padnout víc branek. Věřím ve Vlkovskou, ale dám znovu kříž.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů