0:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 16:30

25.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín loupil ve Velké Bíteši


Branky


7. V. Beran , 29. M. Hladík , 35. V. Crkal , 84. V. Crkal
11

Tvrz Vlkovská se podruhé v řadě otřásla v základech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

O osudu zápasu pravděpodobně rozhodl hned jeho úvod. S kariérou se loučící T. Loup v ní totiž ideálně vysunul do samostatného úniku Pokorného, ten však sám před brankářem Měřínem Simandlem nedokázal míč umístit mezi jeho nohy. Prakticky hned z brejku po hrubé chybě domácí obrany hosté trestali a dostali se do vedení, které bohužel poměrně záhy navýšili až na tříbrankový rozdíl. A především třetí branka střelou snad z 25 metrů byla doslova výstavní.

Hosté si vedení pohlídali

Rozdíl ve skóre velel domácím ve druhém poločase útočit, do šancí se však dostávali pouze sporadicky, a tak i po přestávce minuty na časomíře utíkaly rychle kupředu bez náznaku šance na obrat skóre. Domácí trenéři zamíchali se sestavou, přešli na čtyřobráncový systém, brzy však bylo jasné, že otočka je nemožná. Diváci tak mohli zatleskat alespoň odcházejícímu hrdinovi T. Loupovi, který jeviště opustil po hodině hry. Závěrečné minuty byly potom bojem alespoň o čestný gól na straně Benfiky Velké Bíteše. Blízko k němu měli především Šimončič, Ondrák a Pokorný, ale ani jejich šance se nepodařilo přetavit v branku. Tečku za zápasem tak udělali hosté, kteří tři minuty před jeho koncem šťastným gólem zvýšili rozdíl skóre na výsledných 0:4.

 

FC PBS Velká Bíteš / web



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): Utkání hodně poznamenal úvod zápasu, stejně jako s Třebíčí jdeme sami na brankáře, ale místo, abychom šli do vedení tak z protiútoku inkasujeme. Hostům jsme výhru vlastně darovali našimi chybami, z naší strany hra neměla parametry I.A třídy.




Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - T. Loup [-] (62. J. Ondrák [-] ) , M. Šimončič [-] , T. Dvořák [-] (44. M. Smejkal [-] ) , M. Švanda [-] (2. M. Ševců [-] ) , J. Pokorný [-] , J. Ráboň [-] , F. Svoboda [-] , L. Pelikán [-] , O. Švanda [-] , P. Horák [-] (46. J. Mejzlík [-] )

TJ Jiskra Měřín
Z. Simandl [-] - T. Bublán [-] , L. Pololáník [-] , D. Rous [-] (70. T. Láznička [-] ) , V. Beran [-] , M. Hladík [-] (75. J. Benda [-] ) , J. Netolický [-] , Z. Vaněk [-] , M. Souček [-] , D. Krčál [-] (80. K. Kružík [-] ) , V. Crkal [-]

Počet diváků: 150. Rozhodčí: BURIAN Vít - ROSICKÝ Pavel, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Ondřej Černý
Tip experta: remíza

Oba týmy jsou velmi kvalitní - kříž

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích