Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 14:00

13.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá zakončila podzim vysokou výhrou


Branky


0

Utkání týmu z dolní poloviny tabulky, kde na pažit Bělé zavítaly Rejšice. Zápas nám sliboval napínavou bitvu, neboť oba týmy mají méně bodů, než by si představovaly. Větší touhu po vítězství předvedli domácí, kteří zejména v druhé půli nasázeli hostům hned 4 branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Voleman má spadeno na hattrick

První poločas nám nabídl klasickou bitvu o body. Počasí nasvědčovalo spíše k bojovnému fotbalu, tudíž diváci nemohli očekávat příliš pohledný fotbal. Nakonec však v utkání mohlo padnout snad 15 gólů, kdyby oba celky proměnily všechny své větší šance. Začátek utkání napověděl, že hra bude probíhat ve svižném tempu. Hostující průniky hasili domácí Hodovanec i Řehořek jen pomocí skluzů. Domácí byli aktivní zejména po stranách, kde Rokos i Řehořek větrali hostující zadáky. Skóre se měnilo již ve 9. minutě, kdy přesná nákop z kopačky Dlaska hrudí sklepl Řehořek na Volemana, který už míč nasměroval k tyči - 1:0. Domácí své vedení zvýšili v 24. minutě, kdy Řehořek posunul míč do strany na Rokose, který přesným centrem našel opět Volemana a ten neměl problém míč uklidit - 2:0. Hosté svou pozornost místo na hřiště přesouvali na pomezního rozhodčího a vyčítali mu offsidy. Ke snížení přesto došlo, kdy se ukázkovou trefou blýskl Horváth z přímého kopu - 2:1. Za tohoto stavu se šlo do kabin o poločasové pauze.

Brankový ohňostroj

Do druhého poločasu naskočili lépe hosté, kteří se tlačili před domácí branku a hrozili především ze standartních zakončení. Uklidnění pro domácí přišlo po jednom z rychlých brejků, který měl na svědomí Pitloun, jenž uklidil míč na zadní tyč - 3:1. Toto se dá považovat za zlom zápasu, neboť domácí začli dominovat na hřišti. V 63. minutě po straně unikl kdo jiný než Řehořek a předložil Barvovi míč, který se neodmítá. Ten loženkou nepohrdl a míč donesl na stehně za brankovou čáru - 4:1. Výtečný vtup do zápasu zažil Umáčený, kterému se míč po střele Barvy odrazil k nohám a střelou do prázdné branky tak korigoval skóre - 5:1.I druhé střídání se domácímu trenérovi povedlo náramně, když Pulo technickou střelou nedal hostujícímu brankáři šanci - 6:1. Definitivní tečku podtrhl Hofírek, který se nechal zbytečně vyloučit, když dvakrát napomenul slovně rozhodčí a právěm po druhé žluté mazal do sprch. Alespoň o symbolické snížení se postaral opět Horváth, který tak poupravil skóre - 6:2.



Ohlasy k zápasu


SK Bělá pod Bezdězem
Adam Řehořek - hráč: Věděli jsme, že potřebujeme body a všechno jsme tomu obětovali. Jezidli jsme jak se říká po zadku a přineslo nám to ovoce.




Sestavy


SK Bělá pod Bezdězem
V. Krejčík [-] - T. Dlask [-] , A. Řehořek [-] , H. Špringl [-] , L. Rokos [-] , A. Voleman [-] (68. P. Umáčený [-] ) , D. Vild [-] , S. Pitloun [-] , T. Hodovanec [-] , M. Hodboď [-] , J. Barva [-] (77. T. Pulo [-] )

SK Rejšice B
M. Dlouhý [-] - J. Mareš [-] , D. Nagy [-] , L. Landr [-] (68. J. Hodovník [-] ) , L. Hofírek [-] - M. Rys [-] , R. Krichebauer [-] , M. Hruška [-] , J. Fiksel [-] - P. Štěpán [-] , T. Horváth [-] -

ŽK: 52. T. Hodovanec - 9. M. Hruška , 45. M. Rys , 64. L. Hofírek . ČK: 75. L. Hofírek .
Hráči zápasu: A. Voleman .
Místo: Bělá pod Bezdězem. Počet diváků: 83. Rozhodčí: Janda Petr - VAŇOUSEK Patrik, GREŠO Vilém.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.