1:1
(1:0)
88. D. Vala
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 15:30

17.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Horní Újezd pouze remizovaly s Třebelovicemi


Branky


40. A. Bartes - 88. D. Vala
10

Horní Újezd si připsal proti Třebelovicím nečekanou domácí remízu 1:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v závěru poločasu ujali vedení

Domácí měli výhodu sehrát druhý zápas za sebou na domácím hřišti. Tentokrát přivítali pro ně vždy nepříjemného soupeře z Třebelovic. Hosté začali velice sebevědomě a snažili se domácí zaskočit aktivní hrou. Domácí se pokoušeli o kombinaci a rychlé brejky, ale to se nedařilo. Velkou šanci měli hosté v patnácté minutě, ale výborným zákrokem jim radost zkazil domácí gólman. Domácí odpověděli v sedmnácté minutě, ale také nebyli úspěšní. Ze strany domácích následovalo několik celkem slušných možností ke skórování, ale gól se podařilo vsítit domácím až ve 40. minut zásluhou A. Bartese. Tentýž hráč mohl skóre navýšit ve 45. minutě. Po pěkné akci však ve stoprocentní šanci nechal vyniknout gólmana hostí. Domácí šli do druhého poločasu s hubeným náskokem 1:0.

 

 

Hosté dokázali vyrovnat

Druhý poločas domácí již mnoho nevymysleli. Dostávali se sice do zakončení, ale to bylo nepřesné a pokud střela našla sektor brány, tak vše zlikvidoval brankář hostů. Hostům se jejich houževnatost vyplatila a po přímém kopu a odvráceném míči z vápna pohotovou střelou vyrovnal hostující D. Vala. Domácí tak přišli o vítězství a hosté si tak odvezli z hřiště H. Újezdu zasloužený bod. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Z herního pohledu to pro nás nebyl moc dobrý zápas. V první půli jsme si vypracovali pěkné šance, ale ty jme nedokázali využít. I hosté byli blízko ke skórování. Možná kdybychom proměnili v závěru poločasu tutovku na dva nula, tak bychom možná dělbu bodů nedopustili. Hosté druhý poločas byli houževnatí a soustředění na svůj dobrý výkon. My jsme nedokázali to prolomit úspěšným brejkem s kvalitním zakončením. Dělba bodů byla naprosto zasloužená.

TJ Třebelovice
Máca Marek, hráč: Zasloužená remíza v Újezdě! V prvním poločase nás podržel skvělý Nesiba, ve druhém jsme to byli zase my, kdo diktoval tempo hry a vyrovnaní bylo otázkou času. Nutno podotknout, že za úspěchem stojí kvalitní obranná práce, když dokázala zcela eliminovat domácího kanonýra Čermáka.



Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
O. Chichak [-] - M. Řezáč [-] , T. Vávra [-] (88. V. Štaffa [-] ) , J. Homolka [-] , M. Zvěřina [-] , M. Čermák [-] , Š. Čermák [-] , L. Loucký [-] (63. J. Hanák [-] ) , A. Bartes [-] (63. T. Sigmund [-] ) , V. Pavlík [-] , M. Ošmera [-]

TJ Třebelovice
M. Nesiba [-] - K. Skoumal [-] , O. Jurka [-] , T. Brychta [-] (79. J. Sedláček [-] ) , R. Jurka [-] , O. Kemsa [-] , S. Michal [-] , J. Rakušan [-] , J. Jurka [-] , D. Vala [-] (90. V. Dobrozenský [-] ) , D. Smetana [-]

ŽK: 83. J. Hanák , 84. T. Vávra - 39. K. Skoumal .
Hráči zápasu: T. Vávra - D. Smetana .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: SYROVÝ Ondřej - BAZALA Petr, PALÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí jedou na vítězné vlně a s Třebelovicemi si poradí.