Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 16:30

25.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice zvítězily v Myslibořicích


Branky


11

Myslibořice si připsaly proti Hrotovicím v domácí rozlučce porážku 1:4

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o gól lepší

Začátek zápasu byl ve znamení týmu Myslibořic, který se ujal vedení ve 12. minutě. Jan Fňukal se trefil do sítě soupeře a tím otevřel skóre. Domácí fanoušci byli nadšení a doufali, že jejich tým bude pokračovat v úspěšném výkonu.

Nicméně, Hrotovice nechtěly tak snadno polevit a ukázaly svou sílu. Ve 22. minutě se Jan Votava prosadil a vyrovnal skóre na 1:1. To poskytlo Hrotovicím potřebnou motivaci a posílilo jejich sebevědomí.

Do konce prvního poločasu se oba týmy snažily získat vedení, ale to se podařilo pouze Hrotovicím. V poslední minutě prvního poločasu se Jiří Kučera dostal ke slovu a poslal míč za brankovou čáru Myslibořic, čímž navýšil skóre na 2:1 ve prospěch Hrotovic.

Hosté ještě skóre navýšili

Ve druhém poločase pokračovaly oba týmy v útočných akcích, ale Hrotovice ukázaly svou větší efektivitu. V 73. minutě se Pavel Padělek dostal do dobré pozice a zvýšil vedení Hrotovic na 3:1. O několik minut později, v 81. minutě, se Padělek znovu prosadil a přidal svůj druhý gól v zápase, čímž pečetil konečný výsledek 4:1 ve prospěch Hrotovic.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hrotovice
Fanoušek Hrotovic: Naše mužstvo předvedlo v Myslibořicích dobrý disciplinovaný výkon a zaslouženě si vezeme všechny tři body.



Sestavy


TJ Myslibořice
M. Hruška [-] - T. Kratochvíl [-] , L. Macháček [-] (54. B. Mencák [-] ) , D. Kunčík [-] - L. Macháček [-] , J. Matoušek [-] (30. J. Dvořák [-] ) , M. Ludvík [-] , J. Horák [-] , M. Šoustal [-] - P. Vejvoda [-] , J. Fňukal [-] (73. J. Tůma [-] ) -

Sokol Hrotovice
J. Slatinský [-] - F. Pekárek [-] , M. Růžička [-] , Z. Kovář [-] - M. Svoboda [-] , J. Votava [-] (78. L. Mlejnek [-] ) , J. Kučera [-] (86. L. Nevtípil [-] ) - P. Padělek [-] - L. Dvořák [-] , R. Fiala [-] (83. T. Novotný [-] ) , M. Mlejnek [-]

ŽK: 58. J. Fňukal .
Hráči zápasu: M. Šoustal - P. Padělek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MACEK Ivo - SVOBODA Vladimír, ČAPOUN Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Myslibořice posíleni zkolením giganta z Vladislavy zvítězí opět v poměru 3:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Myslibořice hrají anglický týden, neboť dnes (středa) hrají finále okresního poháru proti Vladislavi na hřišti v Dukovanech. Myslibořice v minulém kole překvapivě prohráli v Jaroměřicích což nikdo nečekal. Hrotovice si v minulém kole poradili s rezervou Náměště. Domácí už v soutěži o nic nehrají. Hosté můžou skončit ještě třetí. Jelikož se jedná o derby, tak je to pro diváka ta nejlepší pozvánka na fotbal. Můj tip na výsledek 1:3.