1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jízda Benátek pokračuje


Branky


0

Předměřice dnes čekal nelehký úkol. Chtěly přinejmenšim potrápit dosud stoprocentní Benátky, což se jim podařilo. Poločasové skóre 1:1 byl dobrý krok k senzaci. Ovšem v 67. minutě Krýda rozhodl, že suverénní jízda Benátek pokračuje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiskra naděje pro Předměřice

Na pažit Předměřic zavítal dosud suverénní lídr soutěže - Benátky, jejichž jízda neporazitelnosti pokračuje jako nezastavitelný vlak. Úkol Předměřic byl následovný, jízdu Benátek "alespoň" přibrzdit. Od úvodu utkání bylo vidět, proč Benátky procházejí soutěží jako nůž máslem, neboť svou fotbalovost, rychlost i důraz v soubojích ukazovaly hned od začátku. Předměřice spoléhaly na své brejky a následné šance, do kterých se dostávaly. Skóre dnešního utkání otevřel lídr, když dobře nacvičený signál z rohového kopu nádhernou střelou zakončil David Zuna - 1:0. Domácí ovšem svou pílí dokázali vyrovnat. Brankáři Kubátovi zřejmě trvalo zpracování balónu déle než předpokládal a pravděpodobně si nevšiml presujícího Novotného, který balón vypíchl a zakončoval do odkryté branky - 1:1. Do kabin se tedy odcházelo za výsledku 1:1.

Krýda rozhodl o vítězství

Druhá půle měla podobnou režii jako ta první. Benátky dokazovaly papírové předpoklady pro dnešní utkání a domácí hrozili z brejků. V 64. minutě se skóre opět měnilo ku prospěchu lídra. Z rychlého přechodu do útoku se balón dostal na krajního záložníka, který svým centrem předložil šanci pro neobsazeného Krýdu a ten nezaváhal - 1:2. Benátky potvrdily roli favorita, ovšem nutno říci, že v dnešním zápase je Předměřice potrápily daleko více než čekaly. Utkání tedy skončilo 1:2 a benátecká jízda stále pokračuje bez ztráty jediného bodu.



Ohlasy k zápasu


SK Jizera Předměřice
Václav Práger - hráč: Benátky dnes ukázaly, proč jsou právem na první příčce. Ale myslím, že se dnes za svůj výkon nemusíme stydět a odejít se vztyčenou hlavou.




Sestavy


SK Jizera Předměřice
P. Houska [-] - J. Buryán [-] (65. J. Roudnický [-] ) , P. Uher [-] , K. Theuer [-] - J. Petráš [-] , K. Prager [-] , V. Práger [-] , R. Skalický [-] - T. Nešněra [-] , M. Mareš [-] , P. Novotný [-]

SK Benátky nad Jizerou B
J. Kubát [-] - M. Svačina [-] (16. M. Kapoun [-] ) , M. Hrdlička [-] , A. Fingerhut [-] , Š. Krýda [-] , O. Čadil [-] , J. Kraus [-] , M. Langšádl [-] , D. Zuna [-] , J. Hejtmánek [-] , M. Karásek [-]

ŽK: 50. K. Theuer , 80. R. Skalický - 80. Š. Krýda , 87. M. Hrdlička .
Místo: Předměřice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Khol Martin - VAŇOUSEK Patrik, SOBALÍK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.