4:1
(2:0)
55. Z. Chlup
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rejšice po dlouhé době vítězné + FOTO


Branky


0

Tápající Kněžmost zavítal do Rejšic, kde chtěli konečně přetrhnout svou špatnou formu. Po poločasovém skóre 2:0 se ukázalo, že ani dnes to nebudou mít jednoduché. Rejšice ukázaly větší touhu po vítězstvá a zaslouženě vyhrály 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly padaly až v závěru první půle

Hráči Rejšic šli do zápasu, že musí vyhrát, což šlo vidět hned od úvodu utkání. Od první minuty se hra začala vyvíjet slibně pro domácí, kteří drželi balón a vytvářeli si větší šancí. Hosté se pokoušeli hrozit z brejků a standartních situací. Fanoušci se prvního gólu dočkali až v samotném závěru první půle. Nádhernou uličkou vyslal Horváth svého spoluhráče Marka Ryse, který se nemýlil a otevřel skóre - 1:0. O pouhou minutu později se domácí radovali podruhé. Petr  Štěpán svou samotnou akci zakončil a zvyšoval na rozdíl dvou branek - 2:0. Říká se, že dostat gól do kabin je velmi nepříjemné a zřejmě i proto, se hráči Rejšic rozhodli to hostům zněpříjemnit ještě o něco více. Poločasové skóre je tedy 2:0.

Rejšice si svůj náskok pojistily

V druhém poločase se hra již vyrovnala, zřejmě si toho hosté měli co říci v kabině a jejich výkon byl zřetelně lepší.  Ovšem slovo si vzal opět Horváth, který naservíroval míč pro Štěpána, který svůj gólový učet rozšířil o další branku - 3:0. Definitivní tečku domácí potvrdili v 75. minutě, když Jaroslav Putorík skóroval po rohovém kopu - 4:0. Od této doby se zbytek zápasu pouze dohrával. "Alespoň" symbolické snížení přišlo v 85. minutě, kdy se prosadil Zdeněk Chlup - 4:1. Rozdíl zápasu se mohl přiblížit k výsledku Židněvsi, ovšem Nagy své šance nedokázal využít. Závěrečný hvizd ukončil zápas, který Rejšice jasně ovládly, ostatně počet střel na branku 15:5 hovoří za vše. Jedinou kaňkou utkání a vítězství Rejšic je Šulcovo zranění ze zápasu, když to odnesl jeho křížový vaz.



Ohlasy k zápasu


SK Rejšice B
David Nagy - hráč: Myslím, že jsme zaslouženě vyhráli. A důležitá věc, že jsme proměnili své šance, což byla naše achilova pata v předešlých zápasech.




Sestavy


SK Rejšice B
P. Tvaroh [-] - P. Štěpán [-] , T. Horváth [-] (72. V. Zvěřina [-] ) , M. Rys [-] (56. D. Šulc [-] ) , l. Nastoupil [-] , V. Rys [-] (78. T. Rys [-] ) , J. Putorík [-] , J. Fiksel [-] , M. Karela [-] , D. Nagy [-] , V. Dufek [-]

Sokol Kněžmost
J. Sidor [-] - D. Prokůpek [-] (46. V. Soukup [-] ) , M. Kobrle [-] , T. Beran [-] - J. Čadil [-] , J. Pavlíček [-] - Z. Štěpánek [-] , Z. Chlup [-] - J. Hybner [-] , D. Fiala [-] , J. Vokál [-]

ŽK: 49. M. Rys - 19. M. Kobrle , 45. T. Beran .
Hráči zápasu: l. Nastoupil , P. Štěpán .
Místo: SK Rejšice. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Hloucal Radek - CHLÁDEK Jiří, ŠEBELA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.