Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 10:15

11.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SKP doma zakončilo vítězně s Jivinou


Branky


0

V rámci posledního kola přivítalo SKP na svém hřišti celek z Jiviny. Domácí se dvěma rychlými góly dokázali dostat do vedení, ovšem ještě do poločasu dokázal snižit nejlepší střelec soutěže Nedvěd. Ve druhé půli si ovšem SKP vítězství pohlídalo a ještě navíc přidalo pojišťovací třetí branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový nástup SKP

V dobré formě hrající SKP na svého soupeře vlétlo a brzy šlo do vedení. Již v 6. minutě se prosadil Kováč, který pro tento zápas oblékl kapitánskou pásku. Po samostatné akci se probil po straně a střelou z úhlu k tyči otevřel skóre utkání - 1:0. Opaření hosté, kteří vyhráli naposledy v 6. kole brzy inkasovali podruhé. Opět v tom měl prsty Kováč, tentokrát připravil branku pro Žahourka, který už jen doklepával do odkryté branky. Hostům se po půlhodiě hry ovšem povedlo z ničeho nic snížit na rozdíl jedné branky a dost jim k tomu pomohl domácí gólman Suchý, který zaváhal a vybídl tak Nedvěda ke vstřelení už šestnácté branky v jedenáctém utkání. Více branek již v první půli nepadlo a do kabin tak šel o něco spokojenější domácí celek, který držel těsný náskok.

Vítězství jistil střídající Zajíček

Druhý poločas opět probíhal v režii SKP, které chtělo a také mělo zvýšit svůj náskok, ovšem s nabídnutou penaltou si nedokázal poradit domácí útočník Pišinger. Domácí to ovšem nepoložilo a uklidňující třetí branku nakonec opravdu přidali. O tu se v 66. minutě postaral střídající Zajíček, který byl v tu dobu na hrací ploše pouhých šest minut. Třetí branka hosty zlomila a zápas už se poté spíše dohrával. Hostující Jivina v závěru ještě sice hrozila z přímých kopů, snižující branku už se jí ovšem vstřelit nepodařilo a SKP si tak připsalo další výhru a díky dobře zvládnutému konci podzimní části přezimuje na hezkém čtvrtém místě. Jivina naopak prohrála pětkrát za sebou a přes zimu ji patří devátá příčka.



Ohlasy k zápasu


SKP Mladá Boleslav
Štěpán Tomš - hráč: "Zápas jsme měli celou dobu pod kontrolou, škoda je snad jen zbytečně inkasovaného gólu. S podzimními výsledky můžeme být spokojeni, ale měli jsme uhrát aspoň o čtyři body více. Mrzí ztráty na Klášteře a ve Březně."




Sestavy


SKP Mladá Boleslav
P. Suchý [-] - L. Tětek [-] , P. Holík [-] - P. Forchtner [-] , M. Zemenčík [-] (66. Z. Silbernágl [-] ) , P. Žahourek [-] (46. Š. Tomš [-] ) - M. Ditrich [-] , T. Kovač [-] , D. Pišinger [-] (72. L. Fábry [-] ) , V. Prokhorov [-] (60. T. Zajíček [-] ) , J. Martínek [-]

SK Jivina
P. Skála [-] - M. Štafl [-] - J. Zajíc [-] , Z. Drašnar [-] , O. Matoušek [-] - S. Nedvěd [-] - J. Skála [-] , V. Zikmund [-] , J. Klouček [-] , D. Holas [-] , D. Novotný [-]

ŽK: 39. M. Ditrich , 44. P. Žahourek , 66. T. Zajíček - 35. D. Holas , 36. J. Zajíc , 39. D. Novotný . ČK: 44. D. Holas .
Místo: U Koupaliště. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Mucek Martin - FAIX Václav (N), HAJLICH František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.