3:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sporting vybojoval první bod


Branky


4. V. Rambousek , 50. V. Rambousek (p.) , 55. M. Šťastný - 38. J. Javůrek , 46. M. Bílek , 88. J. Bílek (p.)
0

V rámci 10. kola se střetl domácí Řepov s hosty ze Sportingu. Ti doposud ještě nebodovali, ale právě tento souboj to změnil. Skóre se přelévalo ze strany na stranu a díky proměněné penaltě dvě minuty před koncem si nakonec Sporting odvezl z Řepova první bod do tabulky za remízu 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

Řepov jako favorit vstoupil do utkání lépe a hned ve 2. minutě si vypracoval stoprocentní gólovku, Šťastnému se ovšem podařilo z metru branku přestřelit. Domácí tato neproměněná šance nemusela mrzet dlouho. Hned za další dvě minuty se po standartní situaci dostal k odraženému balonu Rambousek a otevřel skóre utkání - 1:0. Vypadalo to na pohodový zápas pro domácí Řepov, který si i nadále vypracovával náznaky šancí, ale žádnou se mu nepodařilo vyjádřit gólově. Za zmínku stojí hezká střela Drahoty, která těsně minula Bílkovu bránu. Když se neprosadili domácí - povedlo se to hostům. Ve 38. minutě se k přímému kopu postavil Javůrek a levačkou zakroutil míč přesně do šibenice, Gereg zůstal bezmocně stát - 1:1. Před koncem poločasu měl Javůrek příležitost zopakovat si standartku z podobné pozice, ovšem tentokrát poslal míč nad branku. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Penalty na obou stranách

Řepov, který byl s vývojem zápasu nespokojený, provedl v půli jedno střídání. Krajního záložníka Uhera nahradil Macháček a posunul se do obranné řady, opačným směrem putoval Kořínek. Hosté ze Sportingu ovšem na začátku druhé půle Řepov dokonale zaskočili. Domácí ztratili míč na polovině hřiště, Jindra ho posunul směrem k M. Bílkovi a ten za přihlížení řepovských obránců poslal svůj celek do vedení. Pro domácí to sice byl šok, ale paradoxně je vyburcoval k zlepšení výkonu a okamžitě se tak hnali za vyrovnáním. K tomu potřebovali pouhé čtyři minuty. Dobře napadajícího Šťastného fauloval ve vápně Vedral a sudí správně nařídil pokutový kop. K němu se postavil Rambousek a střelou pod břevno vyrovnal. V tu chvíli se hrálo v podstatě na jednu branku a bylo otázkou času, kdy se řepovští dostanou zpět do vedení. To se jim podařilo v 55. minutě, kdy se k přímému kopu postavil kapitán Honzák, jeho střelu Bílek ještě vytáhl na břevno, ale proti dorážce dobíhajícího Šťastného už byl bezmocný - 3:2. Následující minuty byly obrazem toho, co Řepov v poslední době trápí, a to je neproměňování vyložených příležitostí. V největší z nich selhal Šťastný, kterému naservíroval míč před prázdnou branku Bonomo, ale domácímu borci se nepovedlo míč uklidit za Bílkova záda. A tak opět došlo na pravidlo nedáš - dostaneš. O minutu později byl faulován ve vápně jeden z hostujících hráčů Honzákem a sudí tak znovu ukázal na penaltový puntík. Na ten si postavil míč tradiční exekutor J. Bílek a přízemní střelou k levé tyči vyrovnal na konečných 3:3. Opařený Řepov, který byl frustrovaný z velkého množství neproměněných šancí a z vyrovnávacího gólu, ještě mohl zápas ztratit. Naopak hosté vycítili šanci a ještě si vypracovali dvě střely, ale první ránu vyrazil Gereg a následný pokus Křiváčka mířil vedle branky. Víc se již nestalo a tak zápas nakonec skončil remízou, což znamená, že si Sporting připsal první bod v sezoně.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Řepov
Vladimír Javůrek - trenér: "Opět jsme spálili spoustu šancí, jako před týdnem na SKP a naopak inkasujeme z mála, co si vytvoří soupeř. Poslední dva zápasy se trápíme, musíme se s tím poprat."




Sestavy


TJ Sokol Řepov
R. Gereg [-] - L. Honzák [-] , A. Drahota [-] , M. Pollák [-] - M. Heřmánek [-] (72. M. Lochman [-] ) , M. Uher [-] (46. M. Macháček [-] ) , J. Vaněk [-] , M. Šťastný [-] (90. F. Štěcha [-] ) , D. Kořínek [-] (85. J. Podzimek [-] ) - V. Rambousek [-] , M. Bonomo [-]

FC Sporting Mladá Boleslav
J. Bílek [-] - M. Bílek [-] (90. M. Drahota [-] ) , M. Horáček [-] (75. J. Křiváček [-] ) , L. Jindra [-] , V. Povšík [-] , M. Leskovjan [-] , J. Slabihoudek [-] , P. Vedral [-] , J. Javůrek [-] , T. Murajda [-] , A. Řechtáček [-]

ŽK: 26. M. Bonomo , 38. M. Pollák , 87. L. Honzák - 48. A. Řechtáček , 49. P. Vedral .
Místo: Řepov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Novák Petr - KOTTERMAN Emil (N), POSTRÁNECKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.