V. Tomášek 13.
J. Bílek 89. (p.)
2:5
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sporting dále bez bodu, tentokrát padl s Březnem


Branky


13. V. Tomášek , 89. J. Bílek (p.) - 34. P. Zelba , 67. J. Beneš , 74. J. Beneš , 83. J. Duška , 85. P. Zelba
0

9. kolo přineslo souboj posledního Sportingu se Březnem, které se nachází v přední polovině tabulky. Po vyrovnaném prvním poločase převzalo iniciativu Březno a pěti góly si zajistilo tři body za konečné vítězství 5:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil remízou

Od úvodního hvizdu se hrál svižný fotbal a hra neodpovídala tomu, že hraje poslední celek se čtvrtým. Domácí Sporting se dokonce dostal do vedení. Ve 13. minutě se dostal domácí záložník Tomášek k odraženému míči od Jelečka v hostující brance, vystřelil do tyče a od ní se míč odrazil do branky. Do další dobré šance se dostal Javůrek, ale s jeho pokusem si poradil Jeleček. Hosté se ovšem s vedením Sportingu nechtěli spokojit a vypracovali si hodně šancí na vyrovnání. K úspěšnému překonání Bílka ovšem vedla až střela Zelby ze 34. minuty. Do poločasu víc branek nepadlo a tak šel Sporting do kabin s nadějným výsledkem 1:1.

Druhá půle v režii Března

Do druhého poločasu vstoupilo Březno se snahou strhnout vedení na svojí stranu a na domácí Sporting vletělo se vším všudy. Ovšem opět se jim dlouho nepovedlo prosadit se. Vedoucí branka přišla až v 68. minutě, kdy vedení na hostující stranu strhnul svou první brankou v utkání Beneš. Tento moment definitivně domácí zlomil a od té doby už byl na hřišti pouze hostující tým. Na 3:1 pro Březno zvyšoval v 74. minutě druhou brankou v utkání Beneš, za dalších deset minut se prosadil Duška a dvě minuty poté dorazil Sporting taktéž druhou brankou v utkání Zelba. Domácím se ještě podařilo snížit na 2:5, když se v závěru prosadil z penalty domácí brankář Bílek.



Ohlasy k zápasu


FC Sporting Mladá Boleslav
Michal Bílek - kapitán: "První poločas jsme favoritovi byli důstojným soupeřem. Šli jsme do vedení a za stavu 1:0 jsme měli další velkou šanci, ale Javůrka vychytal Jeleček. Z mnoha šancí se Březno dokázalo prosadit jen jednou. V druhém poločase nám začaly docházet síly a po druhé inkasované brance jsme už nenašli síly na zvrat v utkání."




Sestavy


FC Sporting Mladá Boleslav
J. Bílek [-] - P. Vaněk [-] (87. M. Drahota [-] ) , J. Křiváček [-] (75. J. Slabihoudek [-] ) , V. Povšík [-] , M. Leskovjan [-] , P. Vedral [-] , J. Javůrek [-] , A. Řechtáček [-] , V. Tomášek [-] (44. M. Horáček [-] ) , M. Bílek [-] (83. L. Nevosad [-] ) , L. Mulač [-] (57. L. Jindra [-] )

TJ Sokol Březno
J. Jeleček [-] - V. Brodský [-] (86. R. Beneš [-] ) , V. Bišický [-] , J. Ragulík [-] (67. J. Procházka [-] ) , L. Dezsö [-] - P. Zelba [-] , J. Duška [-] (83. O. Vlček [-] ) , J. Gabriel [-] , J. Vrabec [-] , J. Krouský [-] - J. Beneš [-] (89. A. Charvát [-] ) -

ŽK: 31. L. Mulač , 59. V. Povšík - 33. V. Bišický , 61. J. Beneš , 89. J. Procházka .
Místo: Astonka. Počet diváků: 69. Rozhodčí: Vrabec Slávek - MÍŠEK Jaroslav (N), ERBEN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.