1:1
(0:1)
12. O. Sajtl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 18:00

19.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlovy Vary dokázaly opět srovnat krok až v závěru


Branky


12

Do Karlových Varů v sobotu odcestovali hráči Písku, aby se zde v podvečer utkali s místní karlovarskou Slávií. Trenér Nousek měl po třízápasové pauze opět k dispozici uzdravené duo Kalouska s Korešem, které konečně mohl nasadit už od prvních minut.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek zápasu musel nezaujatého diváka bavit, šance byly k vidění na obou stranách. Do jedné z nich se dostal v sedmé minutě karlovarský Ikechukwu Emmanuel Okoire, který se dostal do zakončení po centru z pravé strany, brankáře Satrapu však prostřelit nedokázal.

 

Zhruba po čtvrt hodině hry se radovali naopak písečtí. Všemu předcházela rychlá kombinace na jeden až dva doteky. Kalousek předal míč Korešovi, ten jej poslal na Voráčka, který ho připravil do běhu rozběhnutému Sajtlovi. Sajtl ranou z voleje propálil brankáře Cháru a poslal Písek do vedení 1:0.

 

Tentýž hráč o chvíli později nevybíravě sestřelil jednoho z domácích a viděl žlutou kartu. Následující minuty přinesly vyrovnaný obrázek hry. Obě mužstva předváděla aktivní fotbal, ale žádná změna skóre se nedostavila, jelikož nadějné šance často končili špatnou finální přihrávkou nebo dobrým zákrokem jedné z defenziv.

 

Po změně stran se spíše domácí Slávia držela na balónu a její hráči se hnali za vyrovnávací brankou. Paradoxně to byli, ale hosté, kteří si vypracovali po standartní situaci gólovou příležitost. Na nadýchaný centr si v 56. minutě naskočil písecký Voráček. K jeho smůle ovšem trefil pouze brankáře Cháru a nezvýšil náskok žlutomodrých.

 

Nesmíme opomenout ani skvělý počin domácích fanoušků. Ti si, stejně jako v minulém zápase, připravili menší ohňostroj a vytvořili tak zajímavou kulisu.

 

Domácím hráčům jako by tento moment dodal odvahy. Najednou začali hosty postupně přehrávat a podnikali nebezpečné výpady na soupeřově polovině. Tento tlak vygradoval v 89. minutě. Jeden z mnoha centrů totiž propadl, přes celé vápno, až na zadní tyč k Jaroslavu Červenému. Ten už pohodlně usměrnil míč za Satrapu a stanovil konečný výsledek na 1:1.

 

Karlovy Vary znovu potvrdily, že hrají až do poslední minuty, ale tentokrát se jim podařilo zápas „pouze“ zremizovat. Písek si tak z lázeňského města odvezl další bod, když si nechal sebrat výhru v poslední minutě zápasu.

 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Jiří Chára: Opět jsme inkasovali na začátku zápasu. Následoval vyrovnaný boj, ale druhý poločas jsme dokázali soupeře zatlačit na jejich polovinu. Z toho kolik jsme měli šancí, tak se nám podařilo vstřelit pouze jednu branku a to až na konci utkání.




Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
J. Chára [-] - O. Owolabi [-] , S. Horník [-] (85. K. Wireko [-] ) , Z. Skala [-] , P. Maňák [-] , J. Červený [-] , V. Vyleta [-] , Y. Toure [-] (73. S. Kormos [-] ) , J. Prágr [-] , M. Pěkný [-] , I. Okorie [-]

FC Písek
J. Satrapa [-] - Š. Koreš [-] , O. Sajtl [-] , M. Voráček [-] (80. O. Bicenc [-] ) , K. Malý [-] , O. Běloušek [-] , M. Kalousek [-] (89. D. Štěch [-] ) , A. Musa [-] , J. Kašpar [-] , M. Němeček [-] , S. Vokurka [-] (73. D. Hendrych [-] )

ŽK: 64. P. Maňák , 67. Z. Skala - 16. O. Sajtl , 55. M. Němeček , 92. D. Štěch .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Hodek Jakub - KUBEC Václav, CIHLÁŘ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Martin Šplíchal

Expert: Adam Čihák
Tip experta: výhra hostů

V tomto zápase tipuji opět výhru hostů. Bude to vyrovnané utkání, ale přikláním se spíše na stranu Písku.

Tip: remíza