Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Doubrava nasázela Jivině sedm branek


Branky


0

Doubrava, která stále prochází soutěží bez ztráty jediného bodu, tentokrát cestovala do Jiviny, kde ji čekal nepříjemný soupeř. Jivina na svém hřišti body moc nerozdává, ovšem s Doubravou nedokázala držet krok a zápas tak nakonec skončil vysokým vítězstvím hostů 7:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Doubrava rozhodla už v první půli

Velmi zajímavé utkání se očekávalo v Jivině, na její pažit totiž přijel lídr a dosud neporažený tým z Doubravy. Jivina ovšem doma nerozdává své body lacino a tak to pro Doubravu byla dobrá zkouška. Od úvodu byli hosté fotbalovějším týmem, ale domácí je dobře napadali a rychlý Nedvěd v útoku dělal hostujícím obráncům problémy. Do vedení se hosté dostali v 25. minutě, kdy využil chyby domácího gólmana kapitán Odcházel a otevřel tak skóre utkání. Hosty první branka nakopla k dalšímu útočnému snažení a odměnou za to jim byla druhá branka hned tři minuty poté. Prosadil se Vít a rázem tak hosté vedli o dvě branky. Ještě do poločasu se povedlo Doubravě vypracovat si luxusní, třígólový náskok. V 38. minutě totiž rozvlnil síť za Skálou již tradiční střelec Nedošetko. Víc branek v první půli nepadlo a tak šli hosté s pohodlným náskokem do kabin spokojení.

Oproti všem předpokladům ovšem do druhé půle vstoupili lépe domácí a chtěli se zápasem ještě něco udělat. To se jim podařilo ve 49. minutě, když se prosadil nejlepší střelec soutěže Nedvěd. Doubrava ovšem rychle přepla na vyšší obrátky a nedovolila domácím dotáhnout se na dostřel. Hned na deset minut vrátil hostům tříbrankové vedení znovu Vít a zaznamenal tak dvougólové odpoledne. Hosté ovšem byli stále při chuti a do konce zápasu se jim podařilo nastřílet ještě další tři branky. Postupně se trefil nejdřív Pálka, po něm střídající Svoboda a šťastnou sedmičku uzavřel svým druhým gólem v zápase Nedošetko. Domácí odpověděli znovu Nedvědem, který se také trefil podruhé v zápase a zmar Jivina dokončila neproměněnou penaltou. Konečný výsledek 7:2 byl tedy hodně divoký a svědčí o tom, že v tomto zápase převažovaly útoky nad obranami.



Ohlasy k zápasu



SK Jizeran Doubrava
Josef Nedošetko - hráč: "Jeli jsme s respektem k neoblíbenému soupeři. Domácí nás dobře napadali a jejich rychlý útočník nás v obraně trochu trápil. Chyba gólmana nám pomohla do vedení, soupeřovi se sice povedlo výsledek stáhnout, ale po jejich neproměněné penaltě jsme stále drželi zápas ve svých rukách a to nám vydrželo až do konce zápasu, kdy jsme několik gólů ještě přidali."



Sestavy


SK Jivina
P. Skála [-] - D. Holas [-] (70. J. Nevyhoštěný [-] ) , M. Štafl [-] - J. Kima [-] (76. D. Novotný [-] ) , Z. Drašnar [-] , O. Matoušek [-] - S. Nedvěd [-] - O. Frydrych [-] , J. Zajíc [-] (82. M. Šturma [-] ) , J. Klouček [-] (46. M. Schöft [-] ) , V. Zikmund [-]

SK Jizeran Doubrava
J. Stejskal [-] - L. Odcházel [-] (46. J. Vesecký [-] ) , J. Bárta [-] , M. Vít [-] (66. Š. Svoboda [-] ) , M. Pálka [-] , S. Šimek [-] (77. J. Šelemberk [-] ) , J. Nedošetko [-] , J. Koťátko [-] , M. Jeleček [-] , D. Šimíček [-] , J. Halfar [-]

Místo: Jivina. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pažout Petr - NOVÁK Petr, ŠULC Kryštof.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.