2:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 10:15

30.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokolov dostal lekci z produktivity


Branky


61. D. Krlička , 67. L. Šulc - 9. A. Zapletal , 76. N. Krenciv (p.) , 76. F. Mikeš , 88. A. Zapletal
9

Do Sokolova zavítala rezerva pražské Dukly v rámci posledního 30. kola ČFL A. Postavení v tabulce lehce favorizovalo hosty, jelikož se Dukla nacházala na jedenácté příčce, zatímco sokolovský Baník má už své letenky do nižší soutěže rezervované.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dukla potrestala

Sokolov nezačal vůbec zle, když už ve 2. minutě se potýkal s první nepříjemnou střelou Lukáš Gothard, kterou s přehledem zachytil. Vysoký presink domácích se zdál, jako účinná metoda, jak na Duklu. Domácí si udělali zápas složitým, když v 9. minutě využili hosté předržení míče o jednoho z obránců po rozehrávce, které vyvrcholilo střelou Adama Zapletala k tyči zpoza šestnáctky - 0:1. Baník pokračoval dál ve své aktivitě, ale šlo poznat, že brzká branka probudila i Duklu. Ve 14. minutě pálil z přímého kopu Daniel Krlička, ale jeho technický pokus skončil těsně vedle bližší tyče. Ve 21. minutě měla podobnou příležitost i Dukla, ale přesnou střelu výborně vyrazil Pavel Hrabačka. Sokolov měl ze hry více a jejich šance hasili hosté na poslední chvíle. Z tlaku do konce první půle nedokázal Sokolov srovnat a do šaten šla Dukla s jednobrankovým vedením.

Do druhého poločasu nevstoupil dobře pouze Sokolov, ale i Dukla, a herně si byly oba týmy velmi vyrovnané. V 61. minutě dostal míč do vápna Daniil Doleček, kde se po několika odrazech prosadil kapitán Daniel Krlička - 1:1. Po několika málo minutách fauloval v sokolovském vápně Aboubacar Toure a malér byl na světě. Nicolas Krenvic zvolil stejnou stranu, co brankář Pavel Hrabačka, ale i tak s trochou štěstí penaltu proměnil - 1:2. Hned z rozehrávky odpovídal domácí celek, když se po přihrávce na penaltu přesně trefil Lukáš Šulc - 2:2. V 76. minutě dostal míč před prázdnou bránu Filip Mikeš, ke kterému se rychle přemístil Pavel Hrabačka, ale jeho úsilí zůstalo bez odezvy - 2:3. Chvíli to vypadalo, že už Sokolov začíná odpadávat, což by bylo logické vzhledem k tomu, v jakém tempu hrál celý zápas, ale hráči chytli druhý dech a útočili dál. Ke vší smůle pro domácí přišla proměněná šance Adama Zapletala, který dostal míč před prázdnou brány od Filipa Mikeše - 2:4.



Sestavy


FK Baník Sokolov
P. Hrabačka [-] - D. Šilpoch [-] (46. R. Schimmer [-] ) , D. Doleček [-] , L. Václavík [-] (65. T. Zázrivec [-] ) , . Ainca [-] (79. T. Ptáček [-] ) , D. Krlička [-] , I. Soumah [-] , N. Bleck [-] (88. A. Čížek [-] ) , A. Toure [-] , M. Kabantsov [-] , L. Šulc [-]

FK Dukla Praha B
L. Gothard [-] - Š. Nikl [-] (73. O. Břeh [-] ) , R. Fojt [-] , F. Ulman [-] , N. Krenciv [-] , T. Mládek [-] , C. Bačinský [-] , A. Kocman [-] , J. Novotný [-] (66. A. Magdi [-] ) , F. Mikeš [-] , A. Zapletal [-] (90. H. Hübl [-] )

ŽK: 54. D. Doleček - 42. F. Ulman .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Doubrava Jakub - ŠVAGR Tomáš, JEŽEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů