1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.06.2023 18:00

30.kolo, ČFL A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bod na konec


Branky


6

V předehrávce posledního 30. kola ČFL skupiny A se nám představila Admira Praha, která na svém hřišti přivítala mistry z Domažlic. Domácí Admira už si s jedenáctibodovým náskokem pevně drží pátou příčku soutěže a mohli akorát dostat pod tlak Vltavín, který má před nimi 2 body k dobru. Domažlická Jiskra je v naprosté pohodě, kdy už z prvního pojištěného místa vyhlíží barážový souboj s Viktorií Žižkov o druhou ligu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na rychlou branku se v závěru našla odpověď

Jiskra odstartovala zápas ny výbornou, když se už v 5. minutě postaral o otevření skóre Jan Zajíček, který utekl za obranu, obešel brankáře a poslal míč do prázdné brány - 0:1. Pouhé 2 minuty na to mohl srovnávat Viktor Záruba, kterému v lepším zakončení bránil velmi otrý úhel, a tak jeho střela z prvního doteku mířila těsně vedle pravé tyče. Zápas se zdál více, než vyrovnaný, i když Pavel Vaigl svěřil svou důvěru v některé kluky, kteří toho prostoru tuto sezónu tolik nedostali, jako jiní. Ve 39. minutě se po chybě ve středu pole dostal do úniku osmnáctiletý Radek Šiler, který i po dlouhém sprintu dokázal sebrat sílu na přesné zakončení k levé tyči - 1:1. Do kabin se šlo po 45 minutách za nerozhodného stavu.

Admira své šance do sítě nedotáhla

Úvodního výkopu druhého poločasu se chopila pražská Admira, která míč odevzdala nepovedeným nákopem na útočníka. Kolem 50. minuty rozehrál Martin Čácha z rohového kopu na Michala Frice, který našel svým centrem ve vápně Radka Šilera, ale jeho pokus se mezi tři tyče nevešel. Každou další minutou se dostávala Jiskra pod tlak, ze kterého ale se vždy dokázala vyhrabat. V 58. minutě se dostal k míči Radek Šiler, který svou prudkou volejí trefil jednoho z obránců, který tak zamezil nadějné střele. O deset minut později našel centr s rohu hlavu Jakuba Teršla, ale s jeho pokusem neměl Ivan Žulevič mnoho práce. V 77. minutě se zjevil po centru z kraje Jakub Michálek v malém vápně, který "plackou" chtěl uklízet na zadní tyč, ale jeho pokus skvěle vytáhl Andrii Cherepko na rohový kop. Tato akce byla tou poslední nebezpečnou a na výsledku se nic již nezměnilo.



Sestavy


FK Admira Praha
I. Žulevič [-] - R. Šiler [-] , A. Čížek [-] , V. Záruba [-] (46. J. Michálek [-] ) , J. Jandovský [-] (68. J. Mráz [-] ) , M. Douděra [-] , M. Čácha [-] (89. J. Trajhan [-] ) , P. Vlček [-] , J. Martinic [-] (68. Š. Skalický [-] ) , M. Fric [-] , O. Herc [-]

TJ Jiskra Domažlice
L. Brych [-] (46. J. Teršl [-] ) - J. Sojka [-] , M. Mlynařík [-] , M. Rychnovský [-] - L. Janča [-] (89. M. Hrubý [-] ) , T. Holík [-] , S. Vávra [-] (46. A. Cherepko [-] ) , V. Černý [-] (68. K. Bílik [-] ) , K. Jahn [-] , R. Aubrecht [-] - J. Zajíček [-] (58. P. Mužík [-] ) -

ŽK: 38. V. Záruba , 49. J. Martinic , 54. A. Čížek - 31. V. Černý , 52. J. Zajíček , 91. R. Aubrecht .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - ŠŤASTNÝ Vít, BAHNÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů