Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

8.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter porazil Sporting tenisovým výsledkem


0

Souboj dvou celků, které se nacházejí ve spodních příčkách tabulky, byl vidět na Klášteře, kam přicestoval Sporting. Divoký zápas se přeléval ze strany na stranu a šťastnější nakonec mohli být domácí, kteří vyhráli 6:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli vyhrál Sporting

Klášter do záchranářského boje vstoupil jako uragán a hned v první minutě se mohl radovat vedení. K přímému volnému kopu se totiž postavil Kandráč a překonal Bílka v bráně hostí. Po pouhých pěti minutách hry bylo na Klášteře ještě veseleji. Podruhé v zápase se totiž trefil Kandráč, když nachytal Bílka střelou na první tyč – 2:0. S góly se ovšem v tomto zápase roztrhl pytel a v 10. minutě se podařilo Sportingu snížit ztrátu po hrubce domácího gólmana Šimíčka, kterému vypadl míč z rukou a pro dotírajícího Povšíka nebyl problém poslat míč do odkryté branky. Za další tři minuty už bylo vyrovnáno, protože Vedral využil nedůrazu v obranné činnosti domácích a skóroval. Hosté ze Sportingu dokonali obrat po půlhodině hry, kdy se po rohovém kopu prosadil Chomjak a poslal tak Sporting do vedení. Do kabin tak šli spokojenější hosté a stačil jim 45 minut k zisku prvních bodů.

Klášter rozhodl v poslední dvacetiminutovce

Domácí se ovšem se ztrátou nechtěli spokojit a brzy po začátku druhé půle vyrovnali, když se v 52. minutě trefil po rohovém kopu elegantně patičkou kapitán Smetana. Zápas se ovšem přeléval z jedné strany na druhou a v 60. minutě si hosté vzali své vedení zpět. Po hezké kombinaci se gólově prosadil Křiváček. Ani tento gól ale Sportingu nestačil. V 70. minutě totiž dovršil svůj hattrick Kandráč, který se prezentoval hezkou střelou z halfvoleje přímo do šibenice – 4:4. Od té doby už měl Klášter jasně navrh a hned za minutu se poprvé v zápase dostal do vedení, když se domácí Rössler nerozpakoval a vyslal z třiceti metrů dalekonosnou střelu, se kterou si Bílek neporadil. Poslední a zároveň pojišťovací branku přidal v 80. minutě navrátilec do sestavy Lauryn, který si po samostatném úniku dobře poradil s Bílkem a definitivně tak rozhodl o třech bodech pro svůj tým. Sporting tak nadějně rozjetý zápas v poslední dvacetiminutovce ztratil a dále tak čeká na první body.



Ohlasy k zápasu


SK Klášter Hradiště n/J
Vladimír Taclík: "Byl to divoký zápas plný zvratů, jsem rád, že jsme to nakonec zvládli a zase jsme trošku odskočili dnu tabulky."




Sestavy


SK Klášter Hradiště n/J
P. Šimíček [-] - M. Nedvěd [-] , J. Antoš [-] (84. R. Vasko [-] ) , M. Smetana [-] , J. Kandráč [-] , J. Lauryn [-] (87. L. Navrátil [-] ) , J. Bendl [-] , M. Knotek [-] , P. Rössler [-] , K. Pilz [-] , G. Horák [-]

FC Sporting Mladá Boleslav
J. Bílek [-] - L. Chomjak [-] (65. J. Slabihoudek [-] ) , P. Vaněk [-] , J. Křiváček [-] (87. M. Horáček [-] ) , V. Povšík [-] , M. Leskovjan [-] , P. Vedral [-] , J. Javůrek [-] , A. Řechtáček [-] , V. Tomášek [-] , L. Hlavatý [-] (76. L. Mulač [-] )

ŽK: 51. K. Pilz , 67. J. Kandráč , 88. G. Horák - 76. J. Křiváček .
Hráči zápasu: J. Kandráč .
Místo: Klášter. Počet diváků: 64. Rozhodčí: Žižka Stanislav - ŠEBELA Jiří, CHLÁDEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.