1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 10:15

7.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladoboleslavské derby ovládlo SKP


Branky


0

V nedělním dopoledni se na hřišti u koupaliště odehrálo dlouho očekáváné derby mezi SKP a Sportingem. Do role favorita bylo pasováno domácí SKP, které si vede výrazně lépe než Sporting, který ještě nesebral jediný bod. Papírové předpoklady domácí splnili a získali tak klíče od města za nejtěsnější výhru 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Hráči Sportingu spojili dopolední termín zápasu se společnou předzápasovou snídaní v nedalekém městském bazénu. I při snídani asi vymýšleli plán, jak by se jim mohlo získat první body sezony a to hned v městském derby. Společná snídaně asi týmu pomohla, protože byl domácímu SKP velmi vyrovnaným soupeřem a nakonec prohrál velmi smolně. Od začátku byl k vidění spíše bojovný zápas a jako ve správném derby nechybělo ani ostřejších zákroků, či slovních projevů. V mírné převaze byli hráči SKP, ale žádnou větší šanci si ze své aktivity nevytvořili, stejně tak jako hostující Sporting. Po prvním poločase tedy Sporting držel nadějnou remízu 0:0 a také naději na první bodový zisk v sezoně.

Zápas rozhodl Forchtner

Celý zápas rozhodla situace hned šest minut po zahájení druhé půle. Po rozehraném rohovém kopu a sérii několika šťastných odrazů ve vápně hostí se míč dostal na hranici vápna Forchtnerovi, který se nerozpakoval a překonal Bílka v brance Sportingu. Sporting hrozil převážně ze standartních situací a z jedné z nich nastal druhý klíčový okamžik zápasu. Deset minut před koncem vstřelil regulérní branku hostující kapitán Michal Bílek, ale zdvižený praporek asistenta zkazil radost hostů. Nutno říci, že toto rozhodnutí bylo velmi sporné a i domácí hráči uznali, že se o ofsajd pravděpodobně nejednalo a vstřelená branka tak měla platit. Co se týče ostřejších zákroků, tak lze zmínit například hokejový bodyček Ditricha na Horáčka. Následně udělená žlutá karta měla hodně tmavý odstín. Nicméně hostům už se vyrovnat nepodařilo a tak si všechny tři body z derby připisuje do tabulky domácí SKP.



Ohlasy k zápasu


SKP Mladá Boleslav
Štěpán Tomš - hráč: "Sice jsme Sporting přehrávali, ale v závěru jsme chybovali a umožnili hostům standartky a brejky. Nedivím se, že se hosté cítí poškozeni, protože neuznaný gól byl podle mě regulérní."

FC Sporting Mladá Boleslav
Michal Bílek - kapitán týmu: "Derby nenabídlo moc fotbalové krásy a gólových šancí. Nakonec ho rozhodla série chyb v našem pokutovém území a šťastných odrazů pro SKP, když na samém konci byl přesně mířící Forchtner. Derby jinak bylo plné emocí a slovních projevů z táborů obou celků. Bohužel v něm nechyběl ani jeden zákeřný zákrok za hranou fotbalových pravidel v podání domácího Ditricha, když nevybíravě až nesmyslně udělil hokejový bodyček našemu Horáčkovi. Žlutá karta, kterou obdržel byla hodně zabarvená do červena. Derby hrubě ovlivnil výkon domácího pomezního pana Kominíka, který nás posledních 20 minut nechtěl pustit do pokutového území domácích a praporek zvedal aktivně nad hlavu ihned co opustil balon kopačky našich hráčů. Navíc se mezi domácími příznivci chlubil jak nám to znechutí. Bohužel kvůli vymyšlenému ofsajdu nebyl uznán regulérní gól Michala Bílka deset minut před koncem zápasu. Pana Kominíka je mi upřímně líto, že má toto zapotřebí ve III.třídě, navíc, když to nebyl přímý souboj o postup či sestup."



Sestavy


SKP Mladá Boleslav
P. Suchý [-] - M. Ditrich [-] , L. Tětek [-] , P. Holík [-] - P. Žahourek [-] (82. D. Halas [-] ) , P. Forchtner [-] (90. T. Zajíček [-] ) , M. Zemenčík [-] - D. Pišinger [-] (67. L. Fábry [-] ) , Š. Tomš [-] (89. J. Vávra [-] ) , V. Prokhorov [-] , J. Martínek [-]

FC Sporting Mladá Boleslav
J. Bílek [-] - L. Chomjak [-] (81. M. Horáček [-] ) , P. Vaněk [-] , J. Křiváček [-] (69. J. Slabihoudek [-] ) , V. Povšík [-] , M. Leskovjan [-] , P. Vedral [-] , J. Javůrek [-] , T. Murajda [-] , M. Bílek [-] , L. Hlavatý [-]

ŽK: 60. P. Holík , 65. M. Ditrich - 66. L. Hlavatý , 70. J. Javůrek , 71. P. Vedral .
Hráči zápasu: P. Forchtner .
Místo: U Koupaliště. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Grešo Vilém - KOMINÍK Jan (N), MÍŠEK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.