Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Řepov předvedl na hřišti Bousova zdařilý obrat + FOTO


Branky


0

Bousovská rezerva, která minulé kolo ztratila na hřišti Března, chtěla doma bodovat s dobře hrajícím Řepovem. V hodně omlazené sestavě na svého soupeře vlítla a po čtvrthodině hry na světelné tabuli svítilo skóre 2:0. Řepov se ovšem nevzdal, prokázal svoji zkušenost, zápas nakonec otočil ve svůj prospěch a po zásluze si z Bousova odváží všechny body za výhru 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bleskový nástup domácích

Domácí Bousov vstoupil do utkání výborně a prvních patnáct minut své hosty z Řepova jednoznačně přehrával. Hned v první minutě se po chybě Polláka dostal do zakončení domácí útočník, ale mířil mimo branku. V 5. minutě se poprvé měnilo skóre, když se do míče zpoza vápna opřel domácí Kasal, orazítkoval obě tyče a až poté míč skončil za brankovou čarou. Hosté byli aktivním nástupem domácích jako opaření a tempo Bousova nestíhali. V 15 minutě bylo ještě veseleji, protože hezkou uličku Tomáše Šolce zužitkoval Holub. Teprve tato branka hosty probudila a postupně se začala vyrovnávat hra. Náznaky šancí Řepova ovšem poměrně dlouho končily na obraně domácích. Šanci na snížení měl Řepov po půlhodině hry, ale střela z kopaček hostí skočnila pouze na břevně domácí branky. Snížit se povedlo hostům v 38. minutě, když si Šťastný narazil míč s Drahotou a z hranice šestnáctky vypálil do vzdálenějšího rohu branky - 1:2. Hosté byli při chuti a byla na nich vidět snaha vyrovnat ještě do poločasu. Za další dvě minuty dostal míč po průniku Drahoty do sítě Vaněk, ale jeho radost mu překazil zdvižený praporek asistenta. Do kabin tak šla spokojenější rezerva Bousova.

Hosté otočili skóre ve svůj prospěch

Druhá půle již byla v režii hostů a Bousov nepředváděl tak aktivní hru, jako tomu bylo na začátku utkání. Poměrně brzy se podařilo Řepovu vyrovnat. Rychlý kontr vedl Šťastný, předložil míč Drahotovi, který si poradil s obráncem a našel před brankou Vaňka, kterému již stačilo pouze doklepnout do prázdné svatyně. Řepov se tak vrátil do zápasu a byl na koni, zatímco na domácí kopačky se po ztrátě dvoubrankového vedení vkradla nervozita. Převahu hosté potvrdili po hodině hry, kdy vstřelili rozhodující branku. Centr do vápna vyrazil Krajcsovics pouze pod nohy dotírajícího Drahoty, který ač tísněn obráncem, dokázal míč dostat do branky. Celá sitauce byla nepřehledná, protože asistent rozhodčího opět zvedl praporek pro údajný ofsajd. Hlavní sudí Vrabec s ním ovšem nesouhlasil a branku zřejmě správně uznal. Řepov byl nadále lepším týmem a po jednom z dalších průniků Drahoty musel sáhnout k ruční brzdě Dajč. Za svůj skluz byl vyloučen a domácí tak dohrávali v deseti. Jejich hru trochu rozproudil střídající Dorotík, ale žádná šance z jeho aktivity nepramenila. Hosté, kteří hráli v početní výhodě, si již konec utkání zkušeně pohlídali a navíc mohli přidat ještě čtvrtou branku, ale Drahota v poslední minutě hry trefil hlavou pouze břevno domácí branky. Řepov se tak po hrůzném začátku zvedl a otočil skóre z 0:2 na 3:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Řepov
Vladimír Javůrek (trenér)- TJ Sokol Řepov: "Bousov nás nástupem do utkání zaskočil, na začátku hráli výborně. Nám se naštěstí včas podařilo vrátit do zápasu. Důležitý byl gól na 2:1 do přestávky. Poté jsme již měli nad domácími navrch. Jsem rád, že se nám zápas podařilo otočit."



Sestavy


Dolnobousovský SK B
P. Krajcsovics [-] - M. Švec [-] , D. Šouta [-] (65. T. Horyl [-] ) , P. Ježek [-] , L. Dajč [-] - P. Havel [-] , L. Holub [-] (77. J. Pechánek [-] ) , T. Šolc [-] , T. Světlík [-] (82. J. Ort [-] ) - J. Kasal [-] , J. Šolc [-] (58. J. Dorotík [-] ) -

TJ Sokol Řepov
R. Gereg [-] - M. Pollák [-] (65. V. Rambousek [-] ) , A. Drahota [-] , L. Honzák [-] , M. Macháček [-] (89. L. Kopa [-] ) - M. Veselý [-] , D. Kořínek [-] (71. J. Podzimek [-] ) , M. Uher [-] (84. M. Lochman [-] ) , J. Vaněk [-] , M. Šťastný [-] - M. Bonomo [-] -

ŽK: 17. M. Veselý , 61. J. Vaněk , 65. A. Drahota . ČK: 68. L. Dajč .
Hráči zápasu: T. Šolc - M. Šťastný .
Místo: DBSK. Počet diváků: 48. Rozhodčí: Vrabec Slávek - VLČKO Josef (N), KOTTERMAN Emil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.