Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na Astonce se konaly gólové hody


0

Souboj dvou celků, kterým první zápas sezony nevyšel se odehrál v sobotním odpoledni na Astonce. Nepovedený vstup do sezony se nakonec podařilo napravit hostující Nové Vsi, která hlavně díky kanonýrovi Špringerovi porazila domácí spíše hokejovým výsledkem 6:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo rozhodnuto

Oba celky v tomto zápase chtěly uspět a tomu odpovídal i začátek zápasu, který byl nervózní a divákům nabídl pouze spoustu chyb a nepřesností v rozehrávce. Klid na kopačky hostím zařídil jejich obránce Dušan Nohýnek, který nejdříve na své polovině akci založil, aby ji nakonec zakončil - 1:0 pro hosty. Po půl hodině hry si aktivně hrající hosté vytvořili dvoubrankový náskok. Postaral se o to další obránce, tentokrát Beránek, který se prosadil ze standartní situace, kterou skvěle zahrál kapitán hostí Kubín. Poté již začalo galapředstavení snajpra z Nové Vsi, Patrika Špringera. Nejprve si v 35. minutě v šestnáctve pohrál s obránci a Bílkovi v brance domácích nedal šanci. Ještě před poločasem skóroval podruhé, kdy se řítil na domácí svatyni z levé strany a opět se nemýlil. Na tabuli tak po první půli svítilo skóre 0:4.

Branky padaly i v druhé půli

S vědomím luxusního náskoku začala Nová Ves druhou půlku poněkud vlažněji, ale i přesto se z gólu radovala. Hattrick si připsal Špringer, kdy si nikým nehlídán zaběhl za obránce domácích a síť za Bílkem rozvlnil popáté. Zápas už byl v podstatě rozhodnutý a tak se domácí snažili alespoň o kosmetickou úpravdu skóre. To se jim povedlo v 78. a 79. minutě, kdy se nejprve trefil Leskovjan a minutu po něm Tomášek. Hosté rychle odpověděli opět Špringerem, ale jeho radost ze čtvrtého gólu zhatil zdvižený praporek pomezního. Čtvrté branky se kanonýr hostí dočkal i tak. Za další čtyři minuty dobře zapracoval střídající Nevyhoštěný v rohu hřiště, svou přihrávkou našel Špringera a bylo to 6:2. V závěru se v utkání plném gólů trefil ještě s přímého kopu Javůrek a už v nastaveném čase proměnil nařízenou penaltu pro domácí brankár Jaroslav Bílek, který kope penalty stabilně. Nová Ves si tedy z Astonky odváží všechny body hlavně díky kvalitní ofenzivě. Domácí i přesto, že vstřelili čtyři branky, zůstali s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


FC Sporting Mladá Boleslav
Michal Bílek (hráč)- FC Sporting Mladá Boleslav: "Zápas proti nováčkovi soutěže nám hrubě nevyšel. Nedokázali jsme si poradit hlavně s útočníkem Špringerem, který nám dal 4 góly. Inkasovali jsme góly po naší nedůslednosti či nedůrazu v obranné fázi a soupeř nám nemilosrdně vytrestal. Těšit nás mohou pouze čtyři vstřelené góly. Je potřeba se po tomto zápase oklepat a začít tvrdě pracovat. Vstup do soutěže se nám nevyvedl podle našich představ, alespoň teď přijde čas na to, aby se ukázala vnitřní síla týmu."




Sestavy


FC Sporting Mladá Boleslav
J. Bílek [-] - P. Vaněk [-] , M. Horáček [-] (51. D. Peikrt [-] ) , A. Řechtáček [-] (46. J. Pánek [-] ) , V. Povšík [-] (60. L. Chomjak [-] ) , M. Leskovjan [-] , J. Křiváček [-] (46. L. Nevosad [-] ) , J. Javůrek [-] , V. Tomášek [-] , M. Bílek [-] , L. Hlavatý [-] (79. L. Mulač [-] )

TJ SOKOL Nová Ves
M. Moc [-] - M. Moc [-] (62. P. Čonka [-] ) , T. Beránek [-] , M. Činka [-] , D. Nohýnek [-] (76. P. Nevyhoštěný [-] ) - J. Minář [-] (46. L. Nagy [-] ) , J. Kubín [-] , O. Janouš [-] (88. L. Fanta [-] ) , P. Janda [-] - P. Špringer [-] , M. Proc [-] (76. P. Havelka [-] )

ŽK: 65. L. Nagy , 82. P. Špringer , 91. T. Beránek .
Místo: Astonka. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Chrastina Petr - MÍŠEK Jaroslav (N), DROZNÝ Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.