1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

20.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Beroun stále čeká na první jarní výhru, Povltavská si připisuje cenné venkovní body


Branky


6

Beroun nezačal jaro ideálně a ve své ‚‚neformě‘‘ pokračuje i nadále. Tentokrát nestačil na Povltavskou Fotbalovou Akademii, která po předchozím zaváhání napravuje svou domácí ztrátu venkovními body. Hosté šli do vedení ještě v první půli, když se z předem nacvičeného signálu vyklubala pěkná branka. Hosté otevřeli skóre i ve druhé půli a navýšili své skóre. Berounští dokázali odpovědět, ale bohužel pro ně jen jednou brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Beroun měl před zápasem naděje na zisk bodů, tu jim ale hosté velmi brzy vzali.

 

První poločas patřil jasně Povltavské, která si vytvořila mnoho brankových příležitostí. V 38. minutě se konečně prosadili, když se Markovych dostal ke střele a umístěnou ranou překonal berounského brankáře.

 

Domácí tým se snažil odpovědět, ale směrem dopředu se zkrátka nedařilo a vytvořit si výraznější příležitost byl pro Berounské nadlidský výkon. Druhý poločas byl o poznání vyrovnanější a nabídl více branek.

 

 

 

 

První větší šance druhého poločasu skončila gólem. Povltavský Tomanec si naběhl na centr a hlavou nedal brankáři šanci. Beroun se nevzdával, a i přes značně viditelný fyzický deficit zkoušel ohrozit soupeřovu branku. V závěru zápasu se jim podařilo snížit, když se Krůta dostal k propadlému míči a nekompromisně ho umístil do branky hostujícího golmana.

 

Bohužel pro Beroun to bylo z gólových příležitostí vše a Povltavská si zaslouženě odváží cenné tři body. Zápas nebyl plný šancí, ale Povltavská Akademie byla zkrátka aktivnější a vytvořila si více příležitostí k zakončení.

 

Beroun se musí po tomto utkání zamyslet nad svou hrou a vylepšit své výkony, pokud chce v dalších zápasech bodovat. Povltavská na druhé straně ukázala, že má kvalitní tým a že se bude prát o nejvyšší příčky v lize.



Ohlasy k zápasu


Český Lev - Union Beroun
Michal Červenka: Za mě byl výkon špatný hlavně po fyzické stránce. Nějaké náznaky šancí jsme měli, ale stále to nebylo to, co bych od kluků očekával. V dalších zápasech budeme muset rozhodně zlepšit výkonnost. Musíme pracovat na fotbalovosti, ale také i na fyzické kondici.

Povltavská Fotbalová Akademie B
Karel Rochl: Fotbal mnoho krásy nenabídl, velký podíl na tom měla umělka. O to víc si vážíme 3 bodu, které po zásluze odvážíme. Povedl se nám secvičený signál po rohu. Po vedení jsme Beroun k ničemu vážnému už nepustili. Jsme rádi, ze se nám povedlo odčinit zapackané utkaní s Doksy a odskočili jsme našim pronásledovatelům ve vyrovnané tabulce.



Sestavy


Český Lev - Union Beroun
L. Novák [-] - M. Horel [-] , J. Počta [-] , P. Pipiška [-] (46. M. Toure [-] ) , I. Tapasov [-] , J. Šikanedr [-] (46. J. Krůta [-] ) , D. Lacina [-] , F. Štefan [-] , D. Poslední [-] , P. Vopěnka [-] , I. Novosad [-]

Povltavská Fotbalová Akademie B
D. Grégr [-] - M. Tomanec [-] , V. Markovych [-] (89. L. Obermajer [-] ) , L. Novák [-] , J. Neumann [-] , M. Matys [-] , J. Jenčík [-] , D. Igbinosa [-] , D. Dvořák [-] (93. K. Rochl [-] ) , V. Bartoš [-] (78. J. Hromádka [-] ) , M. Matoušek [-]

ŽK: 86. P. Vopěnka - 66. J. Neumann , 74. J. Jenčík .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: MIŽIČ Jan - NEJEDLO Tomáš, TICHÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Kalousek

Expert: Štěpán Kárník
Tip experta: výhra domácích

Povltavská největší otazník, hlavně její sestava. Domácí musí a myslím že vyhrají.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů