Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.03.2023 13:30

17.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

8.0

Zázemí

9.0

Kladenská rezerva potvrdila roli favorita, doma porazila Velkou Dobrou


Branky


5

Kladenští se v tabulce před utkáním nacházeli na čtvrté příčce a v případě vítězství mohli alespoň na chvíli přeskočit fotbalisty Milína. V cestě jim stála Velká Dobrá, která je na tom bodově podstatně hůře, na podzim však vzájemný zápas těchto dvou celků skončil remízou 1:1. Dnešní utkání na umělém povrchu už se ale řídilo statistikami a domácí zvítězili o dvě branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná partie a branka v hostující síti

Utkání bylo od první minuty poměrně vyrovnané. Hra se přelévala ze strany na stranu, šance byly na obou stranách a vynikaly spíše obrany obou mužstev.

 

Ve 37. minutě se domácím podařilo otevřít skóre utkání. Velkodoberští zaváhali při bránění rohového kopu, kdy soupeře nechali odcentrovat do vápna. Odvrácený balón si na hranici šestnáctky našel Daniel Dostál a střelou na zadní tyč poslal svůj tým do vedení.

 

Hosté už do poločasu odpovědět nedokázali, a do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Kladno.

 

Střídající Chvojka v závěru stvrdil výhru

Obraz hry byl ve druhé půli podobný, jako v té první. Šance byly na obou stranách, hosté se snažili o vyrovnání, kladenská defenziva ale pracovala bezchybně.

 

Ke konci utkání hosté hru otevřeli a veškeré síly vrhli do útoku.

 

Na vyrovnání to ale nestačilo a v 87. minutě navíc zvýšil na 2:0 pro domácí střídající Simon Chvojka, a zatloukl tak hřebíček do velkodoberské rakve.

 

Kladenské béčko tak porazilo Velkou Dobrou 2:0 a dočasně se tak vyhouplo na třetí příčku tabulky.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Kladno B
Tomáš Abrham: Myslím si, že je to zasloužené vítězství 2:0. Na to, že to byl první jarní zápas a hrálo se na umělce, tak to kluci zvládli velice dobře, takže je musím pochválit.

FC Čechie Velká Dobrá
Marek Abrham: První zápas, nula bodů, prohra 0:2 s týmem, který je třetí v tabulce. Na podzim to bylo 1:1. Hrálo se na umělce a my jsme trénovali víceméně jenom na trávě, takže to byl i trochu nezvyk. Na to se ale nemůžeme vymlouvat. Příští týden nás čekají Kralupy, tak doufám, že už to zlomíme a začneme dělat body.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jarolímek Miloš - JAROLÍMEK Roman, STEHLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Lukáš Šedivý
Tip experta: výhra domácích

Velká Dobrá nám v zápasech vždy dělá veliké problémy, až mi přijde zvláštní, že není v tabulce mnohem výše. Čekám vyrovnanější zápas, ale více věřím béčku Kladna.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích