2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2023 17:00

28.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branka v poslední minutě rozhodla! Slavoj si odváží tři body


Branky


6

Utkání Dolního Bousova a Staré Boleslavi bylo určitě duváckým lákadlem. Není tedy překvapením, že se sešlo 130 diváků, což je na tuto soutěž nadprůměrné číslo. Právě tito diváci, kteří si při sobotní odpoledni našli čas na toto utkání učitě nelitovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Invaze hostů

Domácí vstupovali do utkání s chtíčem odčinit porážku z minulého víkendu na půdě nymburského Polabanu. 

 

Prvních 20 minut utkání tomu ale nikterak nenasvědčovalo a průběh hry byl spíše vyrovnaný s náznaky šancí na obou stranách.

 

Zlomem však byla minuta sedmadvacátá, kdy si obrana domácích nedokázala uhlídat všechny útočné zbraně Slavoje a Vodák z hranice šestnáctky poslal hosty do vedení 0:1.

 

Tato chyba ale nedokázala domácí dostatečně ponaučit a o pouhou minutu později si na centr z pravé strany naběhl Práger a během dvou minut bylo vedení Slavoje rázem dvoubrankové.

 

Od této branky bylo vidět velké snažení domácích o alespoň kontaktní branku, ale šance Zdeňka Bělíka, či přímý kop a následnou hlavičku Horáka dokázal brankář hostů vytěsnit na roh. Taktéž dopadla i střela Klímy, což znamená, že poločasový stav byl daleko příznivější pro hostující celek.

 

 

 

 

Devadesátá

Úvod druhé půle mohl být další zasazenou ránou pro domácí, jelikož hned v úvodu skončila jejich střela nad brankou Gerega. 

 

Následně v 50. minutě přišlo světlo pro domácí, kdy po nahrávce Horáka vsítil branku Merva.

 

Domácí tlačili a gól visel ve vzduchu. V 80. minutě se stějně jako před týdnem ozval Bělík, jenž napřáhl z velké vzdálenosti a přes půlku hřiště přehodil brankáře hostí a vyrovnal skóre na 2:2.

 

Obrovskou ránou pro domácí byla poslední minuta, kdy z poslední šance utkání napřáhl na vápně Krulich a rozhodl o vítězství Slavoje.



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub: V domácím zápase jsme chtěli odčini porážku s Polabanem Nymburk z minulého týdne, což se nám bohužel nepovedlo. Chtěl bych ale poděkovat divákům za podporu i při zápasech, kdy se nám tolik nedaří.




Sestavy


Dolnobousovský SK
R. Gereg [-] - F. Klíma [-] , M. Horák [-] , M. Karela [-] , A. Pavliš [-] (89. T. Šolc [-] ) - M. Merva [-] (64. J. Kasal [-] ) , Z. Bělík [-] , M. Falta [-] , M. Horák [-] , T. Honc [-] - J. Šolc [-] (82. M. Král [-] )

FK Slavoj Stará Boleslav
M. Čihák [-] - J. Cruz [-] , M. Moravský [-] , O. Štěpánek [-] , J. Janík [-] (78. B. Staněk [-] ) , J. Reichert [-] - Š. Hejl [-] (86. M. Voženílek [-] ) , J. Renč [-] , V. Práger [-] (90. D. Grafnetr [-] ) , D. Krulich [-] - J. Vodák [-] (66. P. Bláha [-] )

ŽK: 88. B. Staněk .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Benák Petr - BEKEŠSKÝ Ondřej, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: Ladislav Hlaváček
Tip experta: remíza

Kdybych mohl, přijel bych se podívat. Čekám zajímavou přestřelku od obou týmů.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích