Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

17.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pečky potvrdily roli favorita


Branky


8

Na hřiště do Peček přijel aktuálně poslední celek celé soutěže. Celkem padlo 5 branek a i přes to, že Bílé Podolí dokázalo utkání v závěru zdramatizovat, tak všechny body zůstaly v Pečkách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle brankou začala i skončila

Utkání začalo pro domácí ve velkém stylu. Na výsledkové tabuli svítila 3' a Vrba dokázal umístit svou střelu po centru z pravé strany přesně k tyči 1:0! Hosté vsadily na nákopy za obranu a to dělalo domácím problémy. Jeden z těchto nákopů vyústil ve standardní situaci pro hosty a volný přímý kop dokázal ve 13' využít Štoček 1:1! Pečky si chtěli vzít vedení co nejdříve zpět. Bohužel pro ně své šance proměnit nedokázali. Když už se zdálo, že se půjde do kabin za remízového stavu, tak se Pečkám povedla akce ve 42' na jejímž konci stál Zajíc, který svůj tým poslal do vedení 2:1!

Hosté se vyrovnání nedočkali

Druhý poločas byl více soubojový. Ani jeden tým nedokázal přesně kombinovat nebo udržet déle míč. Přibývalo více nedovolených zákroků a hra se často přerušovala. Domácí hráči přidali pojistku v podobě třetí branky v 72', trefil se zkušený David Brunclík. Hostům se podařilo utkání ještě zdramatizovat, když se v 87' po rohovém kopu prosadil Jansa 3:2!. V závěrečných minutách už si domácí výsledek pohlídali a tak všechny body zůstaly v Pečkách.



Ohlasy k zápasu


AFK Pečky
Zdeněk Buřič (trenér): První zápas po zimní přestávce jsme bodově zvládli, příliš krásy ale výkony obou mužstev nepřinesl. Jsou to takové ty klasické první zápasy, byla znát nerozehranost, dělal nám problémy terén a v první půli vítr. Určitě jsme také nechtěli zápas podcenit, s tímto soupeřem jsem osobně ani nečekal jednoduchý zápas, i když podle postavení v tabulce si možná spousta našich fandů myslelo, že to bude snadná záležitost. Jenže tyhle statistiky ještě nikomu automaticky zápas nevyhrály. Pravdou ovšem je, že jsme si průběh utkání sami ztížili, vlastními chybami jak v obraně, tak v neproměňování vyložených šancí.

FC Bílé Podolí
Karel Weinlich (hráč): Věděli jsme, že soupeř bude běhavý a připravovali jsme se na to. Chtěli jsme pokrýt jejich rychlá křídla. Bohužel se to nepovedlo a hned ve třetí minutě jsme nepohlídali náběh ze kterého padnul první gól. Zápas jsme odmakali, ale trápí nás koncovka a děláme školácké chyby v obraně.



Sestavy


AFK Pečky
M. Cmár [-] - J. Pikner [-] , V. Buřič [-] (60. D. Zborník [-] ) , P. Sova [-] (46. M. Sejpal [-] ) , T. Holub [-] (46. M. Müller [-] ) , D. Brunclík [-] , J. Zajíc [-] , T. Křivský [-] , K. Pikner [-] , T. Havelka [-] , Š. Vrba [-] (76. . Bydlák [-] )

FC Bílé Podolí
J. Dastych [-] - V. Jansa [-] , M. Šálený [-] , M. Cakl [-] - D. Dvořák [-] , L. Štoček [-] (83. M. Horálek [-] ) , L. Chmelař [-] , J. Fejfar [-] , K. Weinlich [-] , M. Kubát [-] - J. Tronchev [-] (75. M. Müller [-] )

ŽK: 12. M. Cmár , 36. V. Buřič , 81. M. Müller , 90. D. Brunclík - 81. L. Štoček , 84. M. Kubát .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: BYDLÁK David - NEHASIL Karel, NĚMEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Kateřina Uhlířová

Expert: Martin Dlouhý
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích