Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jíkev padla doma se Sadskou


Branky


9

Sadská dokázala vyhrát na horké půdě v Jíkvi. Na těžkém terénu bylo k vidění 7 branek. Domácí v závěru svého soupeře přitlačili, ale na víc než na zdramatizování to v tomto utkání nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sadská otočila vývoj brankou do šatny

Od úvodu bylo utkání vyrovnané, ale domácí Jíkev působila fotbalovějším dojmem. Jíkev dokázala udeřit v 16' ze své první šance. Po pěkné akci nahrál Pařízek Klimplovi a ten otevřel skóre 1:0! Ve 29' se šťastně hlavou po rohovém kopu prosadil T. Havlík a bylo vyrovnáno 1:1! Před odchodem do šatny dokázal Vlasák natáhnout svou nohu tak dobře, že dostal míč do sítě a Sadská se dostala do vedení 1:2!

Jíkev dokázala pouze zdramatizovat

Do druhého poločasu Jíkev na svého soupeře vletěla, ale své dvě šance hráči domácích proměnit nedokázali a M. Havlík z protiútoku ve 49' potrestal Jíkev brankou, kterou zvýšil vedení svého týmu 1:3! V 60' přišlo snížení z kopačky Pařízka, který z trestného kopu vymetl šibenici 2:3! Hosté znovu odskočily na rozdíl dvou branek. Vlasák se radoval z druhé branky v utkání v 65' a zvýšil na 2:4! V následující minutách měla domácí Jíkev obrovský tlak. Hostující hráči už měli křeče, ale statečně bojovali a vzdorovali zkušenému soupeři. V 87' se Jíkev dočkala, když centrovaný míč Fichtnera uklidil do sítě opět nestárnoucí Klimpl a dal svému týmu naději 3:4! Rozhodčí Kubečka nastavil 6', ale domácí ze svého tlaku další branku vytěžit nedokázali a Sadská se mohla radovat ze zisku tří bodů.



Ohlasy k zápasu


Jíkev
Pavel Pařízek (hráč): Nějak nám to nejde. Měli jsme hodně šancí, které jsme nevyužili a zároveň dostáváme góly ze standardek po individuálních chybách.

AFK Sadská
Milan Svoboda (trenér): Utkání bylo vyrovnané. Jíkev byla fotbalovější. Domácí neproměnili své šance a my jsme proměnili vše co šlo.



Sestavy


Jíkev
M. Blažek [-] - J. Tomášek [-] , M. Pikous [-] , M. Klimpl [-] , T. Fichtner [-] , R. Šittich [-] , P. Pařízek [-] , M. Náhlovský [-] , J. Balcar [-] (60. Y. Kyrlyk [-] ) , J. Schubert [-] , E. Zejmon [-] (60. M. Másílko [-] )

AFK Sadská
J. Šaroch [-] - M. Dudla [-] (88. F. Horna [-] ) , M. Havlík [-] , A. Šátek [-] (93. J. Brynych [-] ) , D. Čemus [-] , T. Havlík [-] , F. Sladkovský [-] , M. Svoboda [-] , T. Vlasák [-] , T. Pavel [-] (61. T. Plot [-] ) , O. Jech [-]

ŽK: 15. M. Pikous , 83. M. Klimpl , 91. J. Schubert - 68. M. Svoboda , 90. T. Plot , 94. M. Havlík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kubečka Pavel - KUBEČKA Matěj, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Kateřina Uhlířová

Expert: Tomáš Petr
Tip experta: výhra domácích

Jíkvi se výsledkově na jaře nedaří, ale věřím, že doma uhrají všechny body. Mají dobrý a zkušený tým, takže si to pohlídají.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: remíza