Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strašnov zničil Ledce


0

9:1. Ano, to opravdu není překlep, ale výsledek, který se urodil v Ledcích. Na jejich pažit přijel Strašnov, který hlavně díky útočné dvojici Sháněl - Mráček domácí Ledce zničil a nasázel jim devět branek!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonáda začala již v první půli

Zatímco domácí Ledce musely hrát kvůli absenci v hodně slepované sestavě, kdy hrálo několik zraněných hráčů a do branky dokonce musel trenér Majer. Na druhé straně hosté zamíchali sestavou a představili novou útočnou dvojici Sháněl - Mráček. Jak úspěšný tah to byl se ukázalo hned v prvních deseti minutách. V 7. minutě se popvé v zápase trefil Mráček a otevřel tak skóre utkání. O dvě minuty se z gólu mohl radovat podruhé a v 10. minutě to tak bylo už 2:0 pro hosty. Jiskru naděje vykřesal ve 12. minutě Šebek, jehož nepovedený centr skončil za zády Berana - 1:2. Hosté ovšem hráli v pohodě a domácí kupili školácké chyby, které Strašnov dokázal trestat. V 18. minutě přišla poprvé chvíle Sháněla, který vrátil hostům dvoubrankový náskok. Na další gól se čekalo do 33. minuty, kdy se podruhé v zápase prosadil Sháněl a skóre už začínalo vypadat hrozivě. Do poločasu ještě Sháněl dovršil čistý hattrick za dvacet minut a už do kabin si tak Ledce nesly nepopulárního bůra.

Další čtyři branky pro Strašnov

Úvod druhé půle patřil domácím a chvíli to vypadalo, že zmírní hrozivě vypadající skóre. Vázla jim ovšem finální fáze a tak místo nich začal znovu úřadovat Strašnov. V souboji jejich útočníků se nenechal zahanbit Mráček, který v 55. minutě taktéž završil hattrick. To mu ovšem nestačilo a v 66. minutě přidal i čtvrtou branku a už to bylo 7:1. Poté se ovšem brankostroj hostí zastavil a další branky padly až těsně před koncem utkání. Svou čtvrtou branku v utkání vsítil také Sháněl a v poslední minutě stanovil konečné skóre 9:1 Brzák, který se tentokrát netradičně postavil do záložní řady. Ledce tak utrpěly vysokou pořázku a své příznivce si budou chtít udobřit v příštím zápase v Krnsku.



Ohlasy k zápasu


SK Ledce
Jan Dobruský - hráč: "Sice jsme museli nastoupit v hodně kombinované sestavě, ale to neomlouvá náš otřesný výkon. Skóre možná až příliš kruté, ale aspoň nás to donutí sednout si na zadek a přistoupit k tomu příště jinak. "

SK Strašnov
Jiří Pitrmoc - hráč: "Čekali jsme těžký zápas, obzvláště, když nám chybělo pár hráčů ze základu. Naši útočníci ovšem obuli střelecké kopačky a zápas nakonec vyzněl jednoznačně."



Sestavy


SK Ledce
P. Majer [-] - J. Dobruský [-] , L. Barančok [-] - P. Blažek [-] , M. Kraus [-] , J. Valeš [-] - A. Donát [-] , T. Kamler [-] (35. O. Špička [-] ) - P. Šebek [-] , T. Svozil [-] , J. Kaňka [-]

SK Strašnov
P. Beran [-] - M. Sluka [-] , J. Pitrmoc [-] (70. M. Netušil [-] ) , M. Krejčík [-] , A. Rychtera [-] , M. Sháněl [-] , O. Brzák [-] , V. Michal [-] , M. Mráček [-] , J. Kubín [-] , B. Müller [-]

ŽK: 43. P. Blažek .
Hráči zápasu: M. Mráček , M. Sháněl .
Místo: Ledce. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Grešo Vilém - FIDRMUC Zdeněk (N), PÍSECKÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.