3:2
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2023 17:00

24.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zeleneč přetlačil Jíkev


Branky


23. M. Nevařil , 43. T. Luhan , 71. L. Novák - 16. Y. Kyrlyk , 55. E. Zejmon
10

Fotbalisté Zelenče dokázali na domácí půdě potvrdit tři body získané z hřiště lídra tabulky. Jíkev nedokázala napravit domácí zaváhání s Pečkama a prohrála druhý zápas v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zeleneč otočil vývoj

Domácí tým začal aktivně a vypracoval si několik zajímavých příležitostí, ale chyběla přesnost ve finální fázi nebo klid v zakončení. Své šance postupně zahodili Luhan, Nevařil a nejblíže gólu byl Skuček. Hosté dokázali Zeleneč za jejich neproměněné šance potrestat. V 16' poslal Mikolanda dlouhý balón na Klimpla, který hlavou přiklepl míč do běhu Kyrlykovi a ten se nemýlil 0:1! Domácí tým dokázal rychle vyrovnat. Ve 23' po rychlé akci z levé strany dostal krásnou přihrávku Nevařil a vyrovnal na 1:1! Hrál se dobrý fotbal z obou stran a další branka přišla těsně před konce prvního poločasu. Ve 43' dokázal využít přihrávku před bránu Luhan a otočil stav na stranu Zelenče 2:1! V úplném závěru první půle mohl skóre navýšit znovu Luhan, ale v dobré pozici bránu přestřelil.

Vyrovnání body nepřineslo

Do druhého poločasu vstoupily aktivně oba celky. Domácí tým v úvodu druhé půle zahodil další šanci na zvýšení a opět přišel trest. V 55' se ne úplně podařená střela dostala na hranici velkého vápna k volnému Zejmonovi a ten tvrdou ranou pod břevno vyrovnal 2:2! Hostům se nedařilo zachytávat rychlé přechody domácích a tak se Zeleneč stále tlačil do vápna Jíkve. Zeleneč nedokázal své šance využívat. V šancích selhal Luhan a následně i Capek. Neujala se ani chytrá střela Larvy. V 71' přihrál Luhan před bránu Novákovi a ten strhnul vedení na stranu Zelenče povedenou střelou o tyč 3:2! V závěru si Jíkev vypracovala tlak a šla za vyrovnáním, ale vyrovnání se nekonalo a tak tři body zůstaly doma v Zelenči.



Ohlasy k zápasu


SK Zeleneč
Richard Nájemník (trenér): Po dnešním zápase jsem opět spokojený a mám radost ze zisku 3 bodů. Konečně se nám doma podařilo zvítězit a navázali jsme na vítězství z předchozího venkovního zápasu. Troufnu si říct, že jsme mohli o výsledku utkání rozhodnout už v 1. poločase, ale opět jsme nevyužili vyložené šance a utkání jsme tím zdramatizovali. Současně, ale musím vyzdvihnout sílu mužstva, které si šlo za vítězstvím až do konce a myslím si, že jsem dnes vyhráli zaslouženě.

Jíkev
Kamil Mácha (trenér): My jsme opět měli k dispozici málo hráčů do utkání a to nás opět stálo body. Za přístup k utkání musím svým hráčům poděkovat a soupeři pogratulovat k zaslouženému vítězství.



Sestavy


SK Zeleneč
M. Šimon [-] - M. Nevařil [-] (65. J. Ešner [-] ) , J. Javůrek [-] , F. Larva [-] , T. Luhan [-] (77. J. Kočevár [-] ) , D. Housa [-] , M. Hajný [-] , L. Novák [-] (93. D. Natale [-] ) , M. Skuček [-] , D. Capek [-] (80. J. Jindra [-] ) , J. Janoušek [-]

Jíkev
M. Blažek [-] - T. Fichtner [-] , M. Másílko [-] , P. Pařízek [-] , M. Náhlovský [-] , M. Klimpl [-] , R. Šittich [-] , P. Mikolanda [-] , J. Tomášek [-] (71. M. Pikous [-] ) , J. Schubert [-] (25. E. Zejmon [-] ) , Y. Kyrlyk [-]

ŽK: 40. L. Novák , 79. J. Kočevár .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VOLENEC Jiří - CHALUPA Martin, PIPEK Šimon.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Kateřina Uhlířová

Expert: Karel Weinlich
Tip experta: výhra hostů

Domácí doma na jaře ještě nevyhráli a nemyslím si, že to zvládnou tentokrát proti velmi zkušené Jíkvi. 0:3

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích