2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola se zrodila remíza + FOTO


Branky


0

Šlágr kola se odehrál v sobotu na hřišti Struh, kam přijely Ledce. Byl to přímý souboj o druhé místo v tabulce a nakonec se v něm urodila asi zasloužená remíza 2:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

I poločas skončil remízou

Od úvodních minut mohli diváci vidět velmi důraznou hru, mnohdy až na hranici fotbalových pravidel. Hosté z Ledec byli od začátku hodně aktivní a hned v 5. Minutě se po nedůrazu obránce Koše dostali do přečíslení, první střelu dokázal ještě Vávra v brance domácích vyrazit, ale na dorážku Kovaniče už byl krátký  – 0:1. Domácí byli první inkasovanou brankou poměrně zaskočení a oklepávat se začali až okolo 20. minuty, ale Volkman, Pokorný, ani Michal se ze svých šancí neradovali. Ve 22. Minutě se do slibné šance dosával Pokorný, ale Zachař si s jeho pokusem poradil. Ve 26. minutě musel po srážce s domácím Balatkou střídat zraněný Zachař a do branky tak musel Svozil, který jinak hraje v poli . Hosty to ovšem nerozhodilo a byli to právě oni, kdo mohl zvýšit své vedení. Proti byl ovšem gólman Vávra, který předvedl několik povedených zákroků. Do největší šance domácích se o několik okamžiků poté dostal Volkman, který ale svůj samostatný nájezd nevyřešil dobře a zaskakující v brance hostí jeho pokus o kličku vystihl. Následná dorážka mířila mimo tři tyče. Domácí Struhy se vyrovnání do konce poločasu přece dočkaly. Po rohovém kopu hostů se k míči dostal Konopka, do rychlého protiútoku vyslal Volkmana, který ještě předložil lépe postavenému Pokornému, pro kteréhu už nebyl problém uklidit míč do brány – 1:1. Do kabin se tak šlo za remízového stavu.

Dva góly ve dvou minutách

Druhý poločas nabídl podobný obrázek hry, jako tomu bylo v první půli. V úvodu si hosté vytvořili mírnou herní převahu, zatímco domácí sázeli na rychlé kontry do otevřené obrany Ledec. Po přímáku hostujícího týmu se opět musel ohánět Vávra. Do několika slibných šancí se poté dostal domácí Michal, ale ani z jednoho pokusu nebyla branka. Deset minut před koncem se vedení ujali domácí. V závaru před brankou se nejlépe zorientoval střídající Mecera a velmi důrazně procpal míč až do branky. Struhy se ovšem neradovaly dlouho. Hned po rozehrání fauloval ve svém vápně Láhner a sudímu nezbylo nic jiného, než ukázat na puntík. K zahrání se postavil kapitán Blažek, ale jeho střelu Vávra vyrazil. Bohužel pro něj pouze pod nohy Blažka , který už se z dorážky nemýlil a srovnal tak na 2:2. Domácí se přece mohli radovat z vítězství, ale to by nesměl Michal v dobré pozici trefit jen gólmana. Zajímavé utkání tak skončilo remízou 2:2 a oba celky si rozdělily po bodu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Struhy
Jaroslav Hlom - předseda klubu: "Zápas předních mužstev tabulky se z mého pohledu hrál místy zbytečně tvrdě. Přitom v zápase bylo z obou stran i hodně výborných fotbalových momentů. Remízu s druhým celkem tabulky musíme ale brát".

SK Ledce
Jan Dobruský - hráč: " Remíza je asi spravedlivým vyústěním zápasu. Bod ze hřiště 3.mužstva a i vzhledem ke zranění gólmana bereme."



Sestavy


TJ Sokol Struhy
J. Vávra [-] - P. Volkman [-] , V. Pokorný [-] (58. J. Macera [-] ) , J. Náhlovský [-] , A. Vrbka [-] , J. Michal [-] , L. Balatka [-] , A. Koš [-] , J. Pýcha [-] , M. Konopka [-] , J. Láhner [-]

SK Ledce
M. Zachař [-] (29. T. Kamler [-] ) - L. Barančok [-] , J. Dobruský [-] (46. A. Donát [-] ) - P. Blažek [-] , M. Kraus [-] , A. Kovanič [-] (72. O. Špička [-] ) , J. Valeš [-] - T. Konečný [-] - T. Svozil [-] , T. Juhasz [-] , J. Kaňka [-]

ŽK: 15. A. Vrbka , 90. J. Macera .
Hráči zápasu: J. Vávra .
Místo: Struhy. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Navrátil Pavel - POSPÍŠIL Lukáš (N), FIDRMUC Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.