0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2015 16:30

6.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízový zápas v Žerčicích skončil bez branek + FOTO


Branky


0

Struhy, které zajížděli při pondělím svátečním odpoledni na hřiště Žerčic, byly v dobrém rozpoložení. Za sebou měly čtyři vítězství v řadě, ale popáte už jim to nevyšlo. V typickém remízovém zápase se nedokázal ani jeden z týmů gólově prosadit a tak utkání skončilo spravedlivou remízou 0:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žerčice měly potíže se sestavou

Domácí Žerčice musely řešit jeden nepříjemný problém ještě před začátkem zápasu. Na utkání se totiž sešlo jen deset hráčů včetně gólmana. Jako správný srdcač se tak ukázal trenér Jordanov, který po více než dvou letech nazul kopačky a nenechal tak svůj tým hrát od začátku v oslabení. Začalo se opatrně, oba týmy se spíše oťukávaly a k vidění nebylo vidět moc brankových příležitostí. Hostující Struhy měly i tak trochu více ze hry, ale za zmínku stojí jen trestný kop Náhlovského, který šel vysoko nad domácí branku a slabé zakončení Michala z výhodné pozice. Těsně před koncem poločasu se z čista jasna mohlo otevřít skóre na druhé straně. Ve stoprocentní šanci se zjevil domácí Konečný, který si ale nepřišel na gólmana Matyáska, který předvedl dobrý zákrok.

Branka nepadla ani v druhé půli

Druhá půle se odehrávala opět za převahy hostující týmu. Blízko ke skórování byl opět Michal, ale po Pokorného centru mířil vedle domácí svatyně. Po vtipném rozehrání trestného kopu mířil vedle také Vrbka. Nejblíže ke vstřelení gólu měly Struhy po rozehrání rohového kopu, který Náhlovský zakroutil tak dobře, že mířil přímo do domácí branky. Na poslední chvíli se ovšem na brankové čáře zjevil Hlaváč, míč směřující za čáru odhlavičkoval a zachránil tak Žerčice. V těchto chvílích utkání se začali osmělovat i domácí. Po hrubce hostujícího Vrbky se objevili v dobré šanci, ale Matyásko opět nedovolil Žerčicích skórovat. V poslední pětiminutovce se ještě mohli prosadit i hosté, ale obě šance Konopky skvěle zlikvidoval Batelka a tak zápas skončil zaslouženou, bezbrankovou remízou.



Ohlasy k zápasu


TJ Žerčice
Petr Plachý - hráč: "Ještě před výkopem nás v šatně sedělo pouhých 10! lidí připravených k zápasu, ale jako správný srdcař se slovy " přece vás v tom nenechám" se ukázal náš trenér a po dvou a půl letech nastoupil k zápasu. Ukázal, že na to pořád má. První půle byla spíše taková oťukávačka, šance na obou stranách. Do druhé poloviny jsme nastoupili s tím , že to prostě musíme vybojovat a necháme tam všechno. Bezbranková remíza byla nakonec asi zasloužená. Závěrem chci poděkovat týmu za předvedený výkon."

TJ Sokol Struhy
Jaroslav Hlom - předseda klubu: "K zápasu do Žerčic jsme jeli s vědomím rostoucí formy a s vidinou prodloužení vítězné série. Bohužel i přes téměř kompletní sestavu jsme se celý zápas nedokázali dostat do "svojí" hry a bezbranková remíza tak zaslouženě odpovídá obrazu utkání."



Sestavy


TJ Žerčice
M. Batelka [-] - D. Hlaváč [-] - M. Konečný [-] , N. Jordanov [-] (73. M. Bucek [-] ) , P. Plachý [-] , J. Kotrla [-] , P. Kinzl [-] , A. Mošpán [-] , M. Hanuš [-] , R. Kulas [-] , M. Šturma [-]

TJ Sokol Struhy
A. Matyásko [-] - L. Balatka [-] (46. V. Pokorný [-] ) , J. Čmugr [-] , J. Náhlovský [-] , A. Vrbka [-] , J. Michal [-] , J. Láhner [-] (56. R. Nouzák [-] ) , A. Koš [-] , J. Volný [-] , P. Volkman [-] , J. Knotek [-]

ŽK: 26. M. Šturma , 34. D. Hlaváč , 52. R. Kulas .
Místo: Žerčice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Javůrek Jan - ŠEMBERA Jiří (N), POSPÍŠIL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.