3:1
(2:0)
69. V. Zmek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.04.2023 16:30

19.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pravonín se po domácím vítězství nad Struhařovem posunul na pátou příčku tabulky


Branky


31. T. Rut , 35. J. Jantač , 90. M. Sibal - 69. V. Zmek
2

Oba týmy se aktuálně pohybují v nahuštěném středu tabulky. Po šestnácti odehraných zápasech většiny celků dělí třetí a deváté místo pouhých sedm bodů. Pravonín i hostující Struhařov tak chtěli svému konkurentovi zavařit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvougólový náskok měli domácí k dispozici už před přestávkou

Domácí se od počátku tlačili na polovinu soupeře, měli i více času míč na svých kopačkách, ale do koncovky se přes soustředěnou obranu hostů nedostávali. Naopak hosté si po jednoduchých a rychlých akcích vytvořili opakovaně několik vyložených střeleckých příležitostí a jen vynikající zákroky Lukáše Veselého zachránily Pravonín před pohromou. Postupně pravonínští hráči zrychlili a zpřesnili  kombinaci. Po přímočaré akci se ve 31. minutě Tomáš Rut protáhl po pravé straně a přízemní střelou na zadní tyč otevřel skóre. Pár minut poté zahrál stejný hráč přesně rohový kop, na který si naběhl Jiří Jantač a hlavou poslal míč nekompromisně do branky. Domácí poté kontrolovali hru a poločas se dohrával pod jejich taktovkou.

Vyrovnanější průběh druhé části přinel i dvě branky

Ve druhém poločase hráči Struhařova postupně vyrovnali hru a zejména z přímých kopů několikrát ohrozili domácí branku. V 69. minutě se k jednomu z nich postavil Vojtěch Zmek  a povedenou přízemní střelou poslal míč přesně k tyči. Hosté vycítili svou šanci a šli si za vyrovnáním. Hrál se na obě strany otevřený fotbal a oba týmy jeden druhému nic nedarovali. V samém závěru zápasu využili domácí otevřené obrany hostů a Marek Sibal střelou z dálky do odkryté brány potvrdil domácí vítězství. Domácí Pravonín tak na jaře získal šest z devíti možných bodů.



Ohlasy k zápasu


Pravonín
Vratislav Ondrák: V prvním poločase měl míč na svých kopačkách převážně Pravonín. Hosté začali hru vyrovnávat až po změně stran a hrozili hlavě ze standardních situací.




Sestavy


Pravonín
L. Veselý [-] - L. Vlasák [-] (81. M. Sibal [-] ) , J. Blažek [-] , J. Jantač [-] , M. Štěpánek [-] (90. M. Janáček [-] ) , T. Rut [-] , V. Brzek [-] , V. Hrubeš [-] , V. Zavadil [-] , M. Jindrák [-] , J. Lejčko [-]

Struhařov
L. Bára [-] - F. Vlček [-] (63. J. Straka [-] ) , D. Šetek [-] (46. P. Koblasa [-] ) , L. Zoubek [-] , M. Strnad [-] , M. Michálek [-] , V. Zmek [-] , Š. Kojan [-] , J. Hroch [-] , O. Frajták [-] , O. Božovský [-]

ŽK: 31. L. Vlasák , 85. V. Hrubeš - 73. O. Božovský , 87. O. Frajták .
Hráči zápasu: T. Rut , T. Rut .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SKLENIČKA Martin - MACHÁČEK Milan, BERENDA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Filip Slabihoudek

Expert: Rostislav Hašek
Tip experta: výhra domácích