4:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2023 17:00

21.kolo, Středočeský | Benešov | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mezno v divokém utkání přestřílelo Struhařov


Branky


30. T. Mrázek , 44. M. Šváb , 59. J. Ploc , 87. J. Ploc - 38. F. Vlček , 40. V. Zmek , 48. O. Rabiňák
4

Mezno hrálo svůj první domácí jarní zápas až tento víkend. Tentokrát hostilo Struhařov, na který by se v případě výhry, bodově dotáhlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání se rozbíhalo pomaleji, obě mužstva si zvykala na terén a hosté byli ti, kteří v úvodních dvaceti minutách diktovali tempo hry a měli míč více na svých kopačkách. Domácí se do větších šanci příliš nedostávali a snažili se dobře bránit a vykrývat prostory. To se však změnilo ve 30. minutě, kdy se po několika svižných přihrávkách dostal míč na pravou stranu hřiště k Tomáši Homolovi, který našel přesným centrem na vzdálenější tyči Mrázka a ten hlavou zakončil. Ve 38. minutě bylo však srovnáno, když hosté využili díry v obraně Mezna a přihrávkou z vlastní poloviny se dostali až do samostatného úniku, který přetavili ve vyrovnání na 1:1. Aby toho nebylo pro domácí málo, o dvě minuty inkasovali znovu. Kombinaci na levé straně hřiště hosté skvěle zužitkovali a utkání otočili. Tentokrát se prosadil Vojtěch Zmek. Domácím se podařilo ještě do poločasu pěknou brankou srovnat. Centrovaný míč od Mikolášika si na vápně našel Michael Šváb a i ve složité pozici dokázal zamířit přesně k pravé tyči. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu 2:2.

Hned v úvodu druhé půle měli domácí velkou šanci, která ale skončila pouze rohovým kopem. Následně šli hosté znovu do vedení po chybě domácího golmana, který ztratil balon při presingu hostujících útočníků, kteří již zakončovali do prázdné brány - 2:3. V 60. minutě byla k vidění nevšední situace, to když rozhodčí nařídil nepřímý kop zhruba ze 4 metrů od brankové čáry v pokutovém území hostů. Téměř všichni hráči Struhařova na brankové čáře však vstřelení branky nezabránili. Po přiťuknutí od Michaela Švába propálil hradbu těl Jiří Ploc a stav byl opět vyrovnaný. Hra se poté opět vyrovnala, možná trochu více drželi mic domácí, kteří se snažili utkání zvrátit ve svůj prospěch. Nebezpečný byl roh od Davida Sobíška, který se kroutil přímo do brány. Hostující brankář však pozorně zasáhl. Domácí Mezno si pomohlo několika střídáními, kterými dokázalo udržet tempo hry. Pro rozehrávce volného přímého kopu do pokutového území Struhařova si nešťastně srazili hosté míč do vlastní sítě a 5 minut před koncem šli domácí do vedení 4:3. Hosté svůj závěrečný tlak, ve kterém poslali do vápna Mezna ještě několik nebezpečných centru již nevyužil, a tak zůstávají všechny 3 body v Mezně.



Ohlasy k zápasu


Mezno
Michael Šváb: "Až tento víkend jsme sehráli první jarní utkání na domácím hřišti. Terén je však stále zejména z důvodu neustálého deštivého počasí velmi složitý, snad se počasí již umoudří."




Sestavy


Mezno
J. Törkel [-] - T. Mrázek [-] (77. T. Mazour [-] ) , T. Homola [-] (60. D. Sobíšek [-] ) , F. Helma [-] (80. F. Šváb [-] ) , L. Eliáš [-] , D. Růžička [-] , J. Ploc [-] (90. M. Kosík [-] ) , M. Šváb [-] , J. Ploc [-] , M. Eliáš [-] , O. Mikolášik [-]

Struhařov
P. Pessr [-] - L. Zoubek [-] , P. Koblasa [-] , F. Vlček [-] (60. D. Šetek [-] ) , M. Strnad [-] , M. Michálek [-] , O. Božovský [-] , V. Zmek [-] , Š. Kojan [-] , O. Rabiňák [-] , O. Frajták [-] (61. J. Hroch [-] )

ŽK: 58. T. Homola , 67. D. Sobíšek - 41. V. Zmek , 58. F. Vlček .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: FILLIP Marek - BERENDA Karel, VÖLFEL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 4. 2023 22:10
Remíza

Tip experta: výhra domácích