Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 14:00

4.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vrutice je i nadále stoprocentní


Branky


0

Kropáčova Vrutice, která minulou sezonu sestoupila z okresního přeboru, zavítala na pažit Nemyslovic. Utkání mělo jednozančný průběh a veterán Rambousek sestřelil domácí čtyřmi brankami. Vrutice si nakonec odvezla všechny body za vítězství 6:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali dvoubrankové vedení

Do utkání vstupovala Vrutice v roli lídra soutěže, který neztratil ještě ani bod. Také to hned od začátku hosté potvrzovali a utkání mělo utkání jednozačný vývoj. Svou kvalitu potvrdila Vrutice poprvé ve 12. minutě, kdy se trefil obránce Martínek a otevřel tak skóre utkání. Hosté hráli při chuti a nadále si vytvářeli velké množství šancí. Jednu z nich ve 25. minutě využil zkušený Rambousek a poslal tak hosty do dvoubrankového vedení. I přes převahu hostů již další branka nepadla. Domácí byli v první půli bezzubí a jejich šance by se dali spočítat na prstech jedné ruky. Do kabin tak odcházeli spokojenější hosté.

Rambouskův gólostroj se zastavil na čísle čtyři

Hned sedm minut po poločase zmrazila Vrutice snahu domácích s utkáním ještě něco udělat. Na 3:0 zvyšoval opět Rambousek. Převaha hostí se stala ještě výraznější poté, co po hodině hry srazil k zemi Tomáš Mikulec pronikajícího Gruncla a od rozhodčího viděl druhou žlutou kartu a následně červenou. Přesilovku se podařilo hostů, využít za pouhé čtyři minuty, když dovršil hattrick útočník Rambousek. Alespoň o čestný úspěch se postaral domácí kapitán Pavel Vonášek, který snížil z nařízené penalty na 1:4. Z branky se ovšem domácí radovali pouhé dvě minuty, protože si čtyřgólový náskok vzal zpět Čakrt. Zhruba deset minut před koncem ještě přidal svou čtvrtou branku v utkání Rambousek a upravil tak na konečných 6:1 pro Kropáčovu Vrutici.



Ohlasy k zápasu


FC Nemyslovice
Pavel Matyska (hráč)- FC Nemyslovice: "Zápas se nám vůbec nepovedl. V příštím zápase musíme udělat maximum pro to, abychom konečně zvítězili."




Sestavy


FC Nemyslovice
L. Pavlík [-] - R. Baník [-] (65. R. Mikulec [-] ) , J. Baborák [-] , P. Flodrman [-] (10. P. Čáslava [-] ) , P. Vonášek [-] , M. Šona [-] - P. Vonášek [-] , T. Mikulec [-] , M. Machovec [-] - M. Živec [-] , P. Matyska [-]

SLAVOJ Kropáčova Vrutice
Z. Manžel [-] - P. Bůžek [-] , P. Gruncl [-] , J. Martínek [-] , L. Rovenský [-] - L. Černý [-] , O. Schwaninger [-] (80. J. Havelka [-] ) , J. Doležal [-] , T. Musil [-] (71. J. Holub [-] ) - T. Čakrt [-] , R. Rambousek [-] -

ŽK: 21. T. Mikulec , 39. P. Vonášek , 44. P. Čáslava - 20. P. Gruncl , 42. O. Schwaninger , 66. J. Doležal . ČK: 59. T. Mikulec .
Hráči zápasu: R. Rambousek .
Místo: Nemyslovice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pažout Jan - KŘAPKA Antonín (N), MOUCHA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.