Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

3.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledce jedou stále bez ztráty kytičky


Branky


0

Ledce v neděli odpoledne přivítaly na svém pažitu Nemyslovice, které tak poprvé v sezoně cestovaly na venkovní hřiště. Ve dvou domácích zápasech si připsaly dva body za remízy 2:2 a 3:3. Další body k nim ale nepřidaly, neboť domácí Ledce přesvědčivě zvítězily 5:1 a společně s Kropáčovou Vrutící jsou zatím stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládi domácí

Převážně ze zdravotních důvodů nemohly Nemyslovice nastoupit v nejsilnější sestavě. Hned pětice hráčů základní sestavy nebyla připravena k zápasu a na výkonu to bylo znát. Domácí byli od úvodu zápasu lepším týmem a netrvalo to dlouho a šli do vedení. Po čtvrt hodině hry otevřel skóre utkání Anton Kovanič. Hned pět minut poté přišlo první diskutabilní rozhodnutí sudího Hloucala. Po pádu ve vápně ukázal na penaltový puntík, ačkoliv hosté byli toho názoru, že hráč domácích upadl teatrálně. Nicméně k penaltě se postavil domácí kapitán Blažek a proměnil ji - 2:0. Druhý výrok sudího, se kterým hosté nebyli spokojeni, se stal ve 40. minutě. Při zpracování ve vápně si měl domácí útočník Konečný údajně zpracovat míč rukou. Píšťalka rozhodčího ovšem zůstala němá a tak těsně před odchodem do kabin domácí zvýšili svůj náskok již o tři branky a bylo prakticky rozhodnuto.

Ledce si vítězství v klidu pohlídaly

V pohodě hrající tým Ledec v druhé půli své soky jednoznačně přehrával a bez potíží přidal další dvě branky. Hned po poločase se podruhé za dva zápasy trefil domácí obránce Dobruský a zvýšil tak již na 4:0. O čestný úspěch Nemyslovic se čtvrt hodiny před koncem postaral hostující Jan Baborák. To ovšem ještě nebylo vše, protože poslední slovo si vzal střídající útočník Frula a hosté si tak museli odvést pět branek. 



Ohlasy k zápasu



FC Nemyslovice
Pavel Flodrman (hráč)- FC Nemyslovice: Cítíme křivdu. Dva góly neměly platit a vývoj zápasu mohl tak být úplně jiný. Za stavu 3:0 jsme mohli se zápasem už jen těžko něco udělat.



Sestavy


SK Ledce
M. Zachař [-] - J. Dobruský [-] , L. Barančok [-] (46. A. Donát [-] ) - T. Svozil [-] , J. Valeš [-] , A. Kovanič [-] , M. Kraus [-] , P. Blažek [-] , T. Juhasz [-] - T. Konečný [-] (77. J. Fuksa [-] ) , T. Kamler [-] (46. V. Frula [-] ) -

FC Nemyslovice
L. Pavlík [-] - J. Baborák [-] , M. Baborák [-] , P. Flodrman [-] , P. Vonášek [-] - P. Vonášek [-] , T. Mikulec [-] , M. Machovec [-] , R. Mikulec [-] (54. V. Volprecht [-] ) - M. Živec [-] , P. Šona [-]

ŽK: 20. P. Flodrman .
Místo: Ledce. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Hloucal Radek - KAŇKA ING. Jaroslav (N), KŘAPKA Antonín (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.