5:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2023 10:15

19.kolo, Středočeský | Beroun | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cembrit si připsal první jarní výhru, Hudlice naopak třetí porážku v řadě.


Branky


47. L. Bergman (vl.) , 60. R. Paluska , 64. P. Zavadil , 74. R. Paluska , 83. L. Helebrant - 30. V. Sklenář
1

Cílem obou mužstev bylo připsat si první tři jarní body. Ty nakonec zůstaly v domácí kabině. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání sotva začalo a hned se mohlo měnit skóre. K balonu se dostal domácí Novotný a ranou ze šestnáctý nastřelil tyč. Hosté začali hlavičkou Sklenáře, ale jeho pokus jen těsně minul branku. Další obří šanci měli hosté. Po sérii odrazů střílel Patera, jeho střelu vyrazil Grygar jen ke Sklenářovi, ten ale trestuhodně minul branku z malého vápna. Ve 20.minutě se už hosté radovali po hlavičce Markvarta, ale jejich nadšení hned v zápětí vystřídal smutek v podobě zvednutého praporku asistenta rozhodčího. Po půl hodině už se hosté mohli radovat z vedení doopravdy. Dlouhý nákop přiťuknul Sklenář Klánovi, ten mu balon vrátil a následná střela zpoza šestnáctky podklouzla Grygarovi pod rukama 0:1. Další velká šance přišla až v závěru prvního poločasu. Novotný si naběhl středem hřiště na dlouhý balón, jeho střelu však skvěle vykryl vyběhnutý gólman hostí. Do kabin se tak šlo za těsného vedeni hostů. 

Druhá půle začala přesně tak, jako půle první. Jenže teď již s gólovým úspěchem. Hned po minutě vyslal střelu Zedník, jeho nepříliš tvrdý pokus však ztečoval Bergman za záda bezmocného brankáře hostů 1:1. Převážit vedení na svou stranu mohli hosté pokusem Patery, který se na velkém vápně skvěle zbavil dvou obránců, ale mířil těsně mimo pravou tyč Grigarovy branky. Na druhé straně odpověděl Bureš po přihrávce Palusky, ale opět skvěle zasáhl Zmatlík. Hostující gólman si hned o minutu později vybral slabší chvilku, když neodhadl centr do vápna, míč se po odrazu dostal k Paluskovi a ten propálil hradbu hostujících obránců 2:1. V 64.minutě si výborně hrající Paluska naběhl na dlouhý balon za obranu, pohrál si s obráncem a poslal balon před branku Zavadilovi a ten neměl problém skorovat 3:1. O deset minut později Paluska znovu využil dlouhého nákopu za obranu a z úhlu propálil hostujícího Zmatlíka 4:1. Hostující tým se z hřiště úplně vypařil a na dobře hrající domácí tým, nenacházeli recept. Hřebíček do rakve jim zasadil Helebrant, který si našel centr do šestnáctky a hlavou upravil na konečných 5:1. 



Sestavy


Cembrit Beroun
O. Grygar [-] - T. Veselý [-] , D. Dmytryshyn [-] (83. J. Janeček [-] ) , P. Zavadil [-] (85. F. Vágner [-] ) , V. Zedník [-] (77. M. Čížek [-] ) , D. Novotný [-] , R. Paluska [-] , J. Landa [-] , F. Šťastný [-] , L. Helebrant [-] , J. Bureš [-]

SK Hudlice
A. Zmatlík [-] - L. Forejt [-] , J. Červenka [-] , V. Sklenář [-] , T. Míka [-] , T. Kraus [-] (80. O. Kačírek [-] ) , T. Bergman [-] (85. M. Záhrubský [-] ) , Z. Patera [-] (85. D. Kostka [-] ) , L. Bergman [-] , D. Markvart [-] , M. Klán [-]

ŽK: 35. R. Paluska , 89. L. Helebrant - 83. J. Červenka .
Místo: Beroun. Počet diváků: 176. Rozhodčí: HÁJEK Václav - VODIČKA Ladislav, FRANC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích