J. Michal 31.
J. Čmugr 49.
L. Balatka 69. (p.)
3:4
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Středočeský | Mladá Boleslav | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skalsku se povedl neuvěřitelný obrat v poslední čtvrthodině


Branky


31. J. Michal , 49. J. Čmugr , 69. L. Balatka (p.) - 45. M. Kvajsar , 77. R. Pýcha , 79. P. Flodrman , 83. R. Pýcha
0

V sobotu odpoledne na hřiště Struh zavítali hosté ze Skalska a nic nenasvědčovalo tomu, že by se mělo jednat o něčím zvláštní zápas. Opak byl ovšem pravdou, domácím nestačil ani třígólový náskok a v poslední čtvrthodině si nechali nasázet čtyři góly. Po velkém obratu se tedy z prvních tří bodů v sezoně radovali hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skalsko převahu nedokázalo proměnit v góly, samo navíc inkasovalo

Začátek zápasu byl opatrný, na obou týmech bylo vidět, že v prvním zápase sezony chtějí uspět a oba týmy se spíš oťukávali. I přes to mělo více ze hry Skalsko, domácí se jen těžko dostávali do hry. Střely hostující Kvaisara nebezpečné byly, v síti ovšem neskončily. Převahy Skalska se dalo všimnout i z počtu rohových kopů, jen za první poločas jich zahrávali 9. Zato domácí se rozjížděli velmi pomalu a Pokorného bránu v podstatě neohrozili. Jak blesk z čistého nebe ovšem přišel gól na straně domácích, kdy se prosadil záložník Jaroslav Michal. I přes převahu Skalska se tedy šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

Famózní čtvrthodina hostů rozhodla

I do druhého poločasu vstoupili hosté aktivně ale z gólu se opět radovali domácí. Po ztrátě míče na půlce se na Pokorného řítil domácí Čmugr a krásným lobem ho přehodil - 2:0. To ovšem nebylo vše, po zákroku hostujícího kapitána Veleho nařídil rozhodčí pokutový kop. K němu se postavil Lukáš Batalka a zajistil tak domácím třígólový náskok. V tu chvíli to vypadalo, že je po zápase a už se bude pouze dohrávat. Opak byl však pravdou a ke slovu se dostalo také Skalsko. Mezitím ovšem rozhodčí vyloučil na každé straně jednoho hráče. Za domácí nedohrál Čmugr a do sprch musel také hostující Vele. Jakoby hostům menší počet hráčů pomohl a i oni začali střílet branky. Centr Jakubce našel Flodrmana, který ještě vylepšil pozici Pýchovi a ten se nemýlil. Hned za dvě minuty to bylo už jen o gól. Po ztrátě domácích ve středu pole se kulatý nesmysl dostal ke Kvaisarovi, který přehodil gólmana. Hostům to ale pochopitelně nestačilo. O další čtyři minuty později si na své půlce vzal míč petr Flodrman a rozhodl se že ho dovede až do branky. To se mu povedlo a Skalsko tak za šest minut smazalo třígólové manko. Hosté byli při chuti a opařené Struhy nevěděli, kam dřív skočit. Famózní obrat dokonal v nastaveném čase Radek Pýcha po standartní situaci z vlastní poloviny hriště.



Ohlasy k zápasu



SK Skalsko
Zdeněk Jakubec (trenér)- SK Skalsko: Zaslouženě jsme dnes vyhráli, Kromě deseti minut, kdy jsme vypadli ze hry, jsme byli celý zápas lepší, drželi balon a byli aktivnější.



Sestavy


TJ Sokol Struhy
A. Matyásko [-] - A. Vrbka [-] , V. Pokorný [-] (40. J. Čmugr [-] ) , J. Náhlovský [-] (75. M. Fejér [-] ) , J. Michal [-] , J. Pýcha [-] , J. Láhner [-] (46. J. Knotek [-] ) , A. Koš [-] , M. Konopka [-] , P. Bucek [-] (60. K. Cerha [-] ) , L. Balatka [-]

SK Skalsko
O. Pokorný [-] - M. Kvajsar [-] , M. Dlouhý [-] (70. L. Koutný [-] ) , J. Vyšohlíd [-] , J. Martinec [-] , P. Flodrman [-] , J. Bláha [-] (60. Z. Jakubec [-] ) , L. Vele [-] , P. Zachrdla [-] , R. Pýcha [-] , T. Kvajsar [-]

ŽK: 60. J. Čmugr , 85. A. Koš - 33. L. Vele , 55. J. Vyšohlíd , 75. P. Flodrman . ČK: 70. J. Čmugr - 60. L. Vele .
Místo: Struhy. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Chládek Jiří - POSPÍŠIL Lukáš (N), HOLOUBEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.