Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2023 15:00

25.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mistři! Třebětice slaví postup do krajského přeboru


Branky


17

Výpraskem 8:0 si Třebětice zajistily dvě kola před koncem vysněný postup do krajského přeboru!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Sokol Třebětice
Marek Černoch (trenér): V dalším domácím utkání, v němž jsme mohli potvrdit prvenství v I. A třídě, jsme přivítali českobudějovickou Lokomotivu. Kluci podali hodně zodpovědný výkon a od začátku zápasu šli za svým cílem. Po celý zápas jsme hosty přehrávali a s chutí jsme si zastříleli. Dařila se nám kombinace a spoustu šancí jsme ještě neproměnili. Soupeř se snažil, ale do žádné velké příležitosti jsme ho nepustili, a tak se zrodil i jasný potvrzující výsledek. Co se týče sezony, tak sice ještě neskončila, ale už teď můžeme v klidu říci, že byla úspěšná. Je až neuvěřitelné, že jsme už dvě kola před koncem dokázali soutěž vyhrát a vypracovat si osm bodů náskoku. Do čela tabulky jsme se dostali někdy v osmém kole a od té doby jsme tam zůstali. Je to historický úspěch třebětického fotbalu, dali jsme dohromady velmi kvalitní tým, který poctivě pracoval a měl obrovský hlad po úspěchu, což se povedlo. A musím říct, že naprosto zaslouženě.




Sestavy


FK Sokol Třebětice
P. Urbánek [-] - R. Nehyba [-] , M. Kelbler [-] (81. D. Kelbler [-] ) , V. Habr [-] , M. Trávníček [-] , F. Nehyba [-] , O. Černoch [-] , V. Švarc [-] (73. V. Bastl [-] ) , J. Chvátal [-] , R. Tříletý [-] , P. Švarc [-] (88. V. Novák [-] )

TJ Lokomotiva ČB
V. Roden [-] - L. Gutwirth [-] (71. M. Kasper [-] ) , P. Václavík [-] , O. Hladík [-] , M. Ayeb [-] (72. Z. Marek [-] ) , J. Janů [-] , O. Šnedorfer [-] , P. Hajný [-] (60. J. Tomandl [-] ) , O. Martínek [-] , M. Wenzl [-] , J. Wenzl [-]

ŽK: 35. M. Trávníček , 51. V. Habr - 39. J. Wenzl , 44. M. Ayeb .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - VOTAVA Pavel, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Roman Nehyba
Tip experta: výhra domácích

Celá kabina si plně uvědomuje o co hrajeme a co by tento obrovský úspěch znamenal pro náš klub, vesnici, trenéra, fanoušky a kamarády. Proto jsme nastavený, že neexistuje pro nás nic jiného, než doma před domácím publikem navléct poslední korálek! (3:0)

3. 6. 2023 08:49
Výhra domácí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích