Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2023 15:00

24.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice doma kralovaly


Branky


4. T. Maxa , 59. J. Čermák , 66. J. Čermák , 76. T. Maxa , 77. M. Pytlík , 79. T. Maxa , 82. P. Trnka
18

S velkými problémy se sestavou odjížděli Sedlečtí k utkání do Ledenic. Bez velké pomoci hráčů z B týmu by Sedlec dal 11 lidí dohromady jen těžko. K zápasu tak podruhé za sebou v základní jedenáctce nastoupil brankář B mužstva Miroslav Lohonka, tentokrát ovšem v útoku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlec nedokázal zachytit začátek utkání a inkasoval branku hned ve 4. minutě utkání, když se z dorážky trefil domácí kanonýr Tomáš Maxa – 1:0. Ledeničtí dál v zápase drželi míč na kopačkách a diktovali tempo hry, hrozili ovšem jen nepřesnými střelami za hranicí pokutového území. Sedlec měl velkou šanci v podání kapitána Zíky, jeho střelu ale brankář vyrazil na břevno. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením domácích.

V druhém poločase domácí svoji převahu ještě umocnili. Nejprve však měl vyrovnání na kopačkách Martin Peterka, ale místo zakončení volil kličku obránci, která nevyšla. Z následného kontru vstřelil druhou branku svého týmu Jakub Čermák. Po této brance domácí utkání kompletně ovládli a bylo jen otázkou, kde se zastaví skóre. V 66. minutě to byl znovu Jakub Čermák, který zvýšil na 3:0. V minutě 70. přišla další branka z kopačky Martina Pytlíka – 4:0. V 76. minutě se dostal ke slovu opět střelec Tomáš Maxa a po kličce brankáři Sedlce do prázdné branky o tyč zvýšil na 5:0. Ten samý hráč se prosadil v minutě 79. znovu, tentokrát zakončením z první při rohovém kopu – 6:0. Poslední branku domácích vstřelil, opět po rohovém kopu, hlavou Pavel Trnka – 7:0. Ledenice tak uštědřily Sedlci debakl a zcela zaslouženě si připsaly tři body do tabulky.

Zdroj: sksedlec.cz



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
M. Cempírek [-] , F. Havrda [-] (74. V. Hinterhölz [-] ) , T. Maxa [-] , T. Čouza [-] (80. M. Bicera [-] ) , M. Dudáček [-] , V. Babka [-] , M. Pytlík [-] , J. Čermák [-] (84. M. Michner [-] ) , M. Bednář [-] , J. Kubec [-] (89. O. Strouha [-] ) , P. Trnka [-]

SK Sedlec
T. Kabelka [-] - M. Lohonka [-] (61. V. Šindelář [-] ) - M. Šimon [-] , O. Voráček [-] , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] (69. T. Švec [-] ) , M. Peterka [-] , I. Cibuzar [-] , V. Reitinger [-] , V. Kozel [-] , M. Pešek [-]

Hráči zápasu: J. Čermák , T. Maxa .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Zabilka Luboš - KOTNAUER Lukáš, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Lukáš Fučík
Tip experta: výhra domácích

Sedlec potřebuje body jako sůl, ale tenhle zápas si Ledenice pohlídají, budou spoléhat na svého střelce Tomáše Maxu a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jasná výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

22. 5. 2023 07:15
výhra domácích