5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2023 15:00

15.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov nadělil Sedlici bůra


Branky


21

Los 1.B třídy skupiny B přinesl už v prvním kole šlágr kola v horních patrech tabulky. Vacov držel jen o skóre druhé místo za dotírající Sedlicí, která chtěla týmu z Vacova oplatit porážku 2-3 v prvním vzájemném zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vacov v laufu

Právě v prvním duelu museli fanoušci čekat na branky až do konce prvního poločasu, když se prosadil vacovský Jakub Sova, ale ten už domácím nemohl dnes pomoct. Vacovu to ani moc nevadilo a na svého soupeře vlétl jako uragán! Už po třech minutách se prosadil Tomáš Sova. Domácí byli dál jasně lepší a do dvaceti minut to bylo už o dvě branky, když brankáře Vančáta překonal i ostrostřelec Zitta. Hosté se pokusili o protiofenzívu, ale ta nezmohla nic. Navíc po půl hodině, když se prosadila zimní posila Kryštof, vedl Vacov už 3-0 a druhý poločas čekala hosty náročné šichta.

Sedlice bez nápadu

Ti také po poločasovém dvojím střídaní chtěli se zápasem jednoznačně něco udělat. Bohužel pro ně ale přišla v 56. minutě další rána, když na rozdíl čtyř branek zvýšil Jírovec. O čtyři minuty na to všechno dokonal pomyslným bůrem Bujok. Zápas poté Vacov už jen dohrával a připsal si tak hned na úvod velice důležité a také jednoznačné vítězství.



Sestavy


SK Vacov
V. Forejtar [-] - T. Sova [-] , J. Mrázek [-] , K. Procházka [-] (60. M. Moutelík [-] ) - A. Jírovec [-] , F. Roučka [-] , Š. Kryštof [-] - J. Ketzer [-] (70. M. Mls [-] ) , F. Zitta [-] (63. V. Zábranský [-] ) , A. Bujok [-] - D. Vítovec [-] (81. S. Pšenička [-] )

TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - J. Musil [-] (46. J. Čabrádek [-] ) , M. Sladký [-] , D. Houzar [-] , P. Koutenský [-] - D. Dumský [-] , J. Novák [-] (46. Š. Brynda [-] ) , Z. Mikeš [-] , J. Petráš [-] - M. Zíka [-] , J. Panuška [-] (60. T. Baloušek [-] )

ŽK: 23. K. Procházka , 34. F. Zitta , 83. J. Mrázek .
Hráči zápasu: A. Jírovec .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Klimeš Jiří - HARVALÍK Miroslav, HEINZL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jakub Sova
Tip experta: výhra domácích

Souboj o druhé místo. Věřím klukům, ale určitě je nečeká lehké utkáni proti celku ze Sedlice. Snad se jim podaří bodovat a odskočit tím soupeři.

Tip: výhra domácích

Hned na úvod souboj o čelo tabulky. Domácí i hosté mají stejné ambice a oba se prezentují výbornou nátlakovou hrou. Domácí využijí domácího prostředí a body vydřou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů