3:2
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 16:30

16.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělčice přetlačily Březí


Branky


22

Po remíze s Juniorem čekaly Bělčice druhý domácí zápas v řadě, ke kterému přijel jako soupeř tým z Vlachova Březí, který vyhrál první jarní duel s Dražejovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích

Jako v prvním vzájemném zápase, měl tým vedený trenérem Kramešem v prvním poločase více ze hry a těžil z chyb hostujících hráčů. Rozdíl oproti prvnímu duelu byl ale ten, že dokázali domácí tyto chyby trestat. V 11. minutě poslal Mach míč na Pácu, který ho jen nenápadně usměrnil a poslal tak Jakuba Houdu do samostatného úniku. Útočník domácích nedal brankáři Vlachova Březí šanci a otevřel tak skóre zápasu. Těsně před půl hodinu hry byli navíc domácí ještě veselejší, když Ráž rozehrál rohový kop po zemi a míč se dostal až k Hanzlíkovi, který utaženou střelou po zemi zvýšil na 2-0. Tato branka rozjela divokou pasáž, kdy nejprve po propadnutí hostující obrany nejprve domácí hráč trefil ve skluzu tyč a následně Houda z dorážky pohrdl prázdnou bránou. Ve 30. minutě navíc hosté předvedli ukázkovou hlášku „nedáš, dostaneš“, když se z rohového kopu odrazil míč za vápno ke Kužvartovi a ten s pomocí jednoho tečujícího hráče snížil. Bohužel ale pro hosty, tuto pasáž zakončil po nádherném sólu Ráže po levé straně do prázdné brány Houda, který vrátil domácím dvoubrankové vedení. Poločas tedy skončil 3-1 pro domácí.

Hon za vyrovnáním

Do druhé půle zhustili hosté střed hřiště a domácí si nevěděli rady s hrou hostů, kteří se osmělili. V 64. minutě navíc domácí brankář Dražan neudržel střelu hostujícího hráče a Lukeš tak jednoduše snížil na 2-3 z pohledu Březí. Hosté se hnali za vyrovnáním, ale největší šanci Bízka vytáhl domácí Dražan tentokrát s jistotou nad břevno. Domácí tak nakonec dokázali udržet vedení a berou tři body za domácí výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš - trenér: I přes pár absencí se nám podařilo urvat tři body, ale s výkonem hlavně ve druhém poločase spokojen nejsem. Opět jsme nedokázali, zejména v prvním poločase, proměňovat vyložené šance a nechali jsme hosty ve hře o body. V závěrečném tlaku nás hodně podržel brankář Dražan a my tak získali důležité tři body.

FC Vlachovo Březí
Václav Plachta - hráč: První poločas od nás nebyl to pravé ořechové. Hodně jsme kazili, nemluvili jsme spolu a domácí z toho těžili. Do druhé půle jsme stáhli hru na jednoho hrotového útočníka a začalo se nám dařit. Bohužel ale nic jiného než snížení, jsme už nestihli.



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - J. Houda [-] , K. Hanzlík [-] (90. T. Ježek [-] ) , L. Mála [-] (59. M. Fiala [-] ) , M. Ráž [-] , A. Ježek [-] , O. Páca [-] (66. M. Vrbský [-] ) , J. Vejšický [-] , M. Hrkel [-] , L. Mach [-] (64. L. Mach [-] ) , K. Zeman [-]

FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] (83. V. Plachta [-] ) - R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , M. Kukla [-] , F. Daniel [-] , J. Toncar [-] , J. Hubáček [-] (60. F. Beránek [-] ) , Š. Kužvart [-] , J. Lukeš [-] (78. R. Lauda [-] ) , L. Martínek [-] (54. A. Kravčenko [-] ) , J. Bízek [-]

ŽK: 78. J. Kouba .
Hráči zápasu: J. Houda .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - MACH Jan, PETRIČÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hosté vstoupili do soutěže vátězstvím a naváží na to i v Bělčicích

Václav Plachta

Expert: Jaroslav Křenek
Tip experta: výhra domácích

Domácí budou chtít hostům vrátit podzimní porážku. Vyhrají 3:1

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích