O. Koutský 51.
V. Šrámek 62. (p.)
2:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 17:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice zachránily bod s Dražejovem v závěru


Branky


51. O. Koutský , 62. V. Šrámek (p.) - 21. P. Hlava , 91. R. Květoň
27

Další derby ve dvaadvacátém kole 1.B třídy se odehrálo v Dražejově, kam přijely Střelské Hoštice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Hoštic

Dražejov, který chtěl doma navázat na výkon proti Sousedovicím, se herně v prvním pasáži trápil a Hosté měli na hřišti převahu. Navíc po dvaceti minutách využil chyby domácí obrany Hlava a jeho ránu musel Brož lovit až ze sítě. Hosté měli poté šance svůj náskok zvýšit, ale selhávalo zakončení, a tak poločas skončil pouze 1-0.

Otočka a záchrana v závěru

Poločasový vítr v kabině domácích viditelně prospěl a najednou byl Dražejov týmem, který udával tempo. Po šesti minutách hry navíc došlo k vyrovnání, když Mertlovo roh usměrnil do branky Hoštic Koutský. Vstřelená branka vlila krev do žil domácím a najednou na hřišti bylo jedno mužstvo. Hodně aktivní byl hlavně Tadeáš Brož, který v první chvíli nevyužil jasnou šanci a následně ze třiceti metrů trefil tyč Petržílkovi branky. V 62. minutě dostali domácí možnost zahrávat pokutový kop, ke kterému se postavil Šrámek. Hráč s číslem šest na dresu nedal Petržílkovi šanci a poslal Dražejov do vedení. Zápas se poté hrál nahoru, dolů a osmdesát osm fanoušků si mohlo užívat nádherný zápas. Domácí už doufali ve vítězství, ale v 91. minutě přišlo vyrovnání, když Květoň zamířil přesně do šibenice. Dražejov tak nakonec získal pouze bod za remízu 2-2 se Střelskými Hošticemi.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček - kapitán: V sobotu nás čekalo derby se Střelskými Hošticemi. První poločas se nám nedařilo a herně jsme se trápili. Hosté využili naši chyby a ujali se vedení. Tak skončil i první poločas. Druhý byl z naší strany úplný opak. Chodili jsme si pro míče a vytvářeli si šance. Srovnání zařídil po krásném Mertlovo rohu hlavou Koutský. Chvíli na to měl znovu na hlavě branku T. Brož. Z jasné šance minul. O něco později znovu Brož vyslal ze třiceti metrů jedovku. Bohužel jen do tyče. Poté se po kombinaci dostal do vápna Šrámek. Po faulu na něho byla nařízená penalta, kterou sám proměnil, a my konečně otočili skóre v náš prospěch. Několik šancí na obou stranách ještě do konce zápasu vidět bylo. Bohužel po naší hlouposti se ujala opět v poslední minutě střela Květoně přímo do šibenice a vzala nám definitivně šanci na vítězství. Hned po té byl zápas ukončen. Již po čtvrté za sebou. Nyní jedeme do Husince bojovat znovu o důležité body.




Sestavy


TJ Dražejov
P. Brož [-] - L. Šulda [-] , T. Brož [-] , T. Hrčka [-] , D. Náhlík [-] - M. Mertl [-] (90. A. Buriak [-] ) , K. Krýsl [-] , O. Koutský [-] , P. Poláček [-] - V. Šrámek [-] , M. Bračok [-] (84. J. Holfeld [-] ) -

TJ Sokol Střelské Hoštice
D. Petržilka [-] - P. Zídek [-] (74. K. Fedorov [-] ) , V. Braťka [-] , D. Šperl [-] (82. F. Žilák [-] ) , J. Strnad [-] - J. Kuncl [-] , O. Koudelka [-] , V. Dohonyi [-] , P. Hlava [-] - R. Květoň [-] , V. Havelec [-] (56. M. Červený [-] ) -

ŽK: 16. O. Koutský , 80. T. Hrčka , 90. L. Šulda - 54. V. Braťka .
Hráči zápasu: T. Brož .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: ŠVARC Alois - HÁJEK Vladislav, JÁCHYM Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Martin Machnyk
Tip experta: výhra hostů

V Dražejově se vždy hraje špatně, ale za mě to hosté zvládnou a vyhrajou 3:1,

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů