Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.05.2023 15:00

22.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice nepřipustily zaváhání proti Volyni


Branky


27

V sobotu přijížděl volyňský Slavoj do Sousedovic, odkud se nikdy nevozí lehce body a zvlášť v tomto ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak hostů v úvodu

Sousedovice, díky ztrátě Vacova se Březím, mohly v případě vítězství ještě víc svému soupeři z druhého místa odskočit, ale začátek začali lépe hosté. Po sedmi minutách hry se navíc Slavoj dostal do vedení, když z pohotové dorážky poslal míč za Frýdovo záda Čužna. Vedení hostům vydrželo ale pouze do 20. minuty, kdy po jejich chybě skóroval kapitán Jan Hrach. Domácí branka nakopla a ti za dalších pět minut otočili vývoj utkání. Hromíř totiž napřáhl za vápnem a nechytatelnou ránu mohl Pubal pouze lovit ze sítě. Poločas tak skončil vedení domácích Sousedovic 2-1.

Kdo jiný, než Pepa Šourek

Druhý poločas zařadil od prvních minut na vyšší stupeň rychlosti a oba týmy hrály pohledný fotbal. Volyně měla navíc převahu, ale vyrovnávací branka nechtěla padnout. Bohužel pro Slavoj se v 63. minutě rozhodl Šourek využít zaváhání obrany a poslal Sousedovice do dvoubrankového vedení. Tato branka jakoby položila Slavoj a ten už si se zápasem nedokázal poradit. Navíc v poslední desetiminutovce Šourek přidal další dvě branky a zkompletoval svůj už letos několikátý hattrick. Konečnou podobu výsledku dal minutu před koncem hostující Janoušek. Sousedovice tak zvítězily nad Volyní 5-2.



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Radek Pintíř - trenér: Až po zlepšené hře v druhé půli jsme se dokázali brankově prosadit a získali další tři body.

SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: Úvodních patnáct minut jsme byli aktivnějším týmem. A dostali jsme se do vedení zásluhou Čužny, který pohotově dorazil střelu Chvosty. Ve 20. minutě Hrach využil chybu v naší obraně a vstřelil vyrovnávací branku. O pár minut později domácí hráč střelou z poza vápna nedal našemu brankáři šanci. Ve druhém poločase byli domácí lepším týmem. Rozhodující branku domácí vstřelili v 63. minutě, když opět využili našeho zaváhání v obraně. Do konce zápasu ještě domácí přidali dvě branky zásluhou Šourka a nám se podařilo pouze korigovat stav utkání na 5:2 brankou Janouška.



Sestavy


FC Znakon Sousedovice
T. Frýda [-] - D. Petráň [-] (80. M. Křiváček [-] ) , D. Brož [-] , J. Hrach [-] (76. O. Rataj [-] ) , O. Vaněček [-] , L. Duba [-] (78. L. Blatský [-] ) , D. Marcinko [-] , J. Šourek [-] , M. Hromíř [-] , O. Šimek [-] , P. Masák [-]

SK Slavoj Volyně
F. Pubal [-] - P. Hájek [-] , D. Pikolon [-] (82. M. Kofroň [-] ) , J. Čužna [-] (46. M. Chvosta [-] ) , J. Chvosta [-] , A. Mack [-] , K. Hájek [-] (82. B. Šitner [-] ) , F. Dlouhý [-] (84. M. Nový [-] ) , M. Vávra [-] , V. Janoušek [-] , J. Brabec [-]

ŽK: 50. M. Hromíř , 69. O. Šimek - 15. D. Pikolon , 80. P. Hájek .
Hráči zápasu: J. Šourek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klimeš Jiří - NOVÁK Roman, VÁVRA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Martin Machnyk
Tip experta: výhra domácích

Sousedovice si převážně letos hrajou svoji soutěž, i když minule trochu klopýtly, ale i tak si myslím, že vyhrajou suverénně 5:1 .

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích