J. Houda 5.
M. Ráž 37.
K. Zeman 52. (p.)
J. Houda 78.
V. Mach 84.
5:1
(2:0)
82. J. Brabec (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.06.2023 17:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čtvrté místo míří do Bělčic


Branky


5. J. Houda , 37. M. Ráž , 52. K. Zeman (p.) , 78. J. Houda , 84. V. Mach - 82. J. Brabec (p.)
23

Poslední kolo nabídlo v sobotu duel o čtvrté místo, mezi domácími Bělčicemi a hosty z Volyně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka hned v úvodu

Jak už bývá zvykem, vyhrocený duel těchto týmů měl grády od prvních minut a první branka na sebe nenechala dlouho čekat. Střela hostujícího Hájka byla domácím obráncem zastavena a z následného brejku dostal domácí Houda příležitost, kterou poslal Sokol do vedení. Hosté se ale nenechali zaskočit a dál útočili se snahou vyrovnat. Jejich šance ale končili na výborně chytajícím Dražanovi, který držel vedení Bělčic. To navíc do poločasu dokázali domácí navýšit, když ve 37. minutě překonal Mráze kapitán Martin Ráž. Domácí tak po poločase vedli poměrem 2-0.

Demolice

Hosté šli do druhé půle s jasným cílem a to pokusit se o vstřelení kontaktní branky. Místo toho ale přišla v 52. minutě zlomová situace, kdy sudí Šíma nařídil pokutový kop pro domácí. K němu se postavil Zeman a jeho branka definitivně zlomila volyňský odpor. Slavoj poté inkasoval v 78. minutě na 4-0 podruhé od Houdy a domácí fanoušci volali po páté brance. Ta nakonec přišla, ale nejprve sudí Šíma nařídil pokutový kop i pro hosty a za Volyni korigoval na 4-1 Brabec. Za další dvě miuty ale už přišla ta tížená pátá branka, kterou v 84. minutě vstřelil minutu na hřišti hrající Mach. Bělčice nakonec porazily Slavoj 5-1 a slaví čtvrté místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Ladislav Sejkora - asistent trenéra: Volyně byla dobře hrajícím soupeřem, ale chybělo jim štěstí v zakončení, které jsme měli naštěstí my. Nás několikrát podržel Dražan a v útoku nám to tam napadalo. Možná, že i výsledek 5-1 je trošku krutý, ale kluci odehráli parádní zápas a i střídající borci pomohli. Zápas, který byl možná trošku zbytečně tvrdší v zákrocích, jsme ale vyhráli a na dokopné jsme mohli oslavit konečné čtvrté místo. Béčko navíc také vyhrálo, takže to byla paráda.

SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: Hned v úvodu zápasu nastal velmi kontroverzní moment, kdy Petr Hájek vystřelil na branku a domácí obránce míč srazil rukou v nepřirozené pozici. Odkoply balón pak propadl naším obráncům a domácí Houda samostatný únik proměnil. Poté jsme měli pár tutových šancí, ale domácí brankář všechny zlikvidoval výbornými zákroky. Ve 37. minutě Rojik nešel do souboje s Rážem a ten svoji šanci proměnil. Do druhého poločasu jsme chtěli vstřelit kontaktní branku, ale to se nám nepodařilo. Naopak jsme inkasovali v 52. minutě branku z pokutového kopu. Tato branka zápas rozhodla. Domácí poté přidali ještě dvě branky. Nám se výsledek podařilo pouze korigovat na konečných 5:1.



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - M. Vrbský [-] (70. L. Mála [-] ) , J. Houda [-] (83. V. Mach [-] ) , O. Páca [-] , M. Ráž [-] , A. Ježek [-] , M. Hrkel [-] , T. Ježek [-] (33. J. Vejšický [-] ) , J. Cibulka [-] (62. J. Švejda [-] ) , K. Zeman [-] , L. Mach [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Hájek [-] (70. R. Prihara [-] ) , D. Pikolon [-] , K. Hájek [-] , J. Chvosta [-] , F. Frček [-] , P. Rojík [-] (79. M. Kofroň [-] ) , M. Chvosta [-] (52. M. Šimák [-] ) , M. Vávra [-] , V. Janoušek [-] , J. Brabec [-]

ŽK: 24. J. Cibulka , 87. J. Vejšický - 52. P. Hájek , 64. J. Brabec , 69. K. Hájek , 76. M. Šimák . ČK: 69. M. Hrkel .
Hráči zápasu: J. Houda .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Šíma Václav - VEJČÍK Vít, HORNÁT Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Adam Novotný
Tip experta: výhra domácích

Souboj o čtvrté místo vyhrají si doma Bělčice pohlídají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Souboj o nepopulární bramborový post skončí smírně.