J. John 33.
1:6
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásná Hora prohrávala v Jincích, po přestávce je však přejela


Branky


33. J. John - 51. M. Švec , 57. M. Turek (p.) , 65. M. Turek , 77. M. Valenta , 84. M. Turek , 89. M. Turek
0

Dva nevyzpytatelní protivníci na sebe narazili v duelu 10. kola na hřišti SK Jince 1921, kam přijeli fotbalisté Krásné Hory. Hosté měli překvapivě celý zápas navrch. I když po prvním poločase prohrávali, po přestávce rozpoutali uragán, který soupeře smetl. Jejich kanonádě velel Miroslav Turek, autor čtyř gólů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do přestávky se trefil pouze domácí John

Dlouho to byl zápas, který mnoho fotbalové krásy nepobral. Obě mužstva se utápěla v nepřesnostech, a tak bylo před brankami málo vzruchu. Víc ze hry měli hosté z Krásné Hory, kteří jineckého brankáře Aleše Hůlu ohrožovali hlavně zdálky. A když už si přece jen vytvořili nějakou příležitost, nevyužili ji. Domácí na tom byli podobně, ale byli o něco nebezpečnější, což vyústilo ve 33. minutě v jejich vedoucí gól. Na malém vápně se do vzduchu zavěsil John a hlavou poslal centrovaný míč nechytatelně do šibenice Čandovy svatyně. Byla to parádní trefa, proti které neměl strážce hostující branky nárok.

Nepolapitelný Turek režíroval velkolepý obrat

K obratu zavelel krátce po změně stran útočník Martin Švec, který se v 51. minutě prosadil hlavou přes domácí gólmana Aleše Hůlu. Ten se stal smutným hrdinou utkání, když o pár minut později zastavil jen za cenu faulu sólo Martina Valenty. Rozhodčí Jaroslav Dvořák neváhal, brankáře napomenul žlutou kartou a nařídil pokutový kop, který jistě proměnil Turek. Úspěšná exekuce penalty povzbudila jehio střelecký apetit, což potvrdil v 66. minutě, kdy se trefil po akci svého útočného parťáka Martina Švece. Čtvrtý gól hostů přidal výborně hrající záložník Martin Valenta, jenž se uvolnil v šestnáctce a levačkou se trefil ke vzdálenější tyči. V té době už byli Jinečtí v rozkladu a zcela rezignovali, čehož v závěru využil k vylepšení střeleckých statistik Turek. V 84. minutě zkompletoval hattrick hlavou a těsně před koncem přidal svůj čtvrtý zásah z pohotové dorážky.



Ohlasy k zápasu


SK Jince 1921
Pavel Fenik (útočník): Co si budeme povídat, výsledek hovoří za všechno. V první půli jsme sice byli o něco lepší, měli víc šancí a kdo ví, jak by se zápas vyvíjel, kdybychom vedli 2:0. Rychlý gól soupeře v úvodu druhého poločasu nás zaskočil, a když pak po zbytečném faulu našeho brankáře stav otočil, už jsme se vezli. Po třetím gólu jsme se na to vykašlali a pak už bylo jen otázkou, kolik dostaneme branek.

TJ Krásná Hora
Jiří Zelenka (předseda klubu): Od začátku se hrálo na jednu branku, ale dlouho jsme své šance zahazovali, což se nám mohlo vymstít. Domácí se z ojedinělé akce prosadili a my znervozněli. Po přestávce to z nás spadlo, nasázeli jsme slabému soupeři šest gólů a klidně jich mohlo být ještě víc. Kdybychom proměňovali šance, skončil zápas dvouciferným výsledkem.



Sestavy


SK Jince 1921
A. Hůla [-] - M. Píchal [-] , L. Dráb [-] , J. John [-] (87. J. Tecl [-] ) , M. Vůjtěch [-] , P. Fenik [-] (88. M. Budil [-] ) , L. Biely [-] (65. P. Vejr [-] ) , R. Hůla [-] , D. Dendys [-] , P. Šobek [-] (73. K. Oliva [-] ) , M. Beneš [-]

TJ Krásná Hora
J. Čanda [-] - V. Čanda [-] , P. Houska [-] (84. L. Čihák [-] ) , M. Slezák [-] (78. J. Holan [-] ) , J. Špírek [-] , M. Turek [-] , J. Kříž [-] , O. Sirotek [-] , M. Valenta [-] , M. Holák [-] (80. J. Hubička [-] ) , M. Švec [-]

ŽK: 43. L. Biely , 57. A. Hůla , 58. M. Vůjtěch - 43. M. Turek .
Hráči zápasu: M. Valenta , M. Turek .
Místo: SK Jince. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Dvořák Jaroslav - TYLL Jaroslav (N), HUBIČKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.