Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.06.2023 17:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police uštědřila Třebši debakl


Branky


4

Utkání dvou týmu, kterým druhá polovina jarní části příliš nevychází. Třebeš se potýká s velkou marodkou a Police i přesto, že jejich výkony nejsou špatné, tak výsledkově se jim jaro vůbec nepovedlo. V tomto zápase ovšem hosté z Police na své výsledkově nepovedené zápasy nechali zapomenout a Třebeš porazili 5:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Police do zápasu vstoupila velmi aktivně

Hosté šli do vedení již v 10. minutě, kdy se po autovém vhazování dostal k míči Franc, který se krásně uvolnil a mezi malé vápno a penaltu poslal pěkný lob, u kterého byl nejdříve Tomáš Gregar a ten bez problémů uklidil míč do sítě. Druhá branka hostů přišla ve 20. minutě, když Jandík odvrátil centrovaný míč pouze k Josefu Klapkovskému, který obešel dva hráče a z vápna vystřelil, bohužel pro domácí byla střela tečovaná do protipohybu Heřmana a hráči Police se mohli radovat z druhé branky. 

 

Na poločasových 3:0 zvýšil ve 40. minutě Pavel Franc, který pěknou hlavičkou po centru Matějky dostal míč za Heřmanova záda.

Hosté si v druhé půli zápas pohlídali

Police vstoupila aktivně i do druhé půle a v 58. minutě využil nedůrazu domácí obrany Jakub Matějka a střelou na zadní tyč zvyšoval už na 4:0. Na konečných 5:0 pro hosty upravil v 81. minutě střelou z vápna Ondřej Havrda. 

 

Police si tak zaslouženě připsala tři body a do posledního kola již může jít s jistou, že v krajském přeboru bude působit i příští rok.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vladislav Krykorka, trenér: Dnes se nemá cenu na něco vymlouvat. Police nás přejela a předčila ve všech činnostech. Její vítězství je zcela zasloužené. Nám už docházejí baterky a částečně i motivace. Dnes se navíc nedařilo vůbec nic.

Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš, předseda oddílu: Jsem opravdu velmi rád, že dnes hráči přesně plnili to, co se řeklo před utkáním v kabině. Soustředěnost, nasazení, bojovnost po celé utkání. I domácí se dostávali do šancí, ovšem obrana v čele s brankářem pracovali výborně. K tomu proměňování šancí a proto vezeme z Hradce uklidňující výhru. Trenér Libor Vacho dostal k narozeninám přenádherný dárek. Děkuji všem za včerejší prezentaci našeho oddílu.



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Neugebauer [-] (62. J. Kurečka [-] ) , M. Krykorka [-] , T. Havrda [-] (46. J. Sobotka [-] ) , V. Schober [-] , I. Kosyak [-] (63. M. Bartoš [-] ) , M. Palma [-] , L. Jandík [-] , D. Hruška [-] (46. T. Téra [-] ) , J. Kudrna [-] , T. Hendrich [-]

Spartak Police nad Metují
P. Vlk [-] - O. Spišák [-] (87. V. Švorčík [-] ) , J. Matějka [-] , P. Franc [-] (83. J. Kollert [-] ) , O. Havrda [-] , J. Klapkovský [-] , T. Gregar [-] (30. M. Hlaváček [-] ) , M. Mbah [-] , M. Moravec [-] , F. Kalaš [-] , L. Kudláček [-]

Počet diváků: 110. Rozhodčí: VALIHORA Jaromir - MARTÍNEK Miroslav, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Pavel Nosek
Tip experta: výhra domácích

Třebeš je velmi kvalitní a doma neztrácí body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích