Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2023 17:00

25.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předměřice pokračují v jarní krasojízdě!


Branky


5

Předměřice se z předposledního místa po skvělých jarních výkonech dokázali dostat až na osmou příčku! Svoji formu potvrdily i v tomto kole, když dokázaly zvítězit na hřišti Černilova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal v úvodu do vedení Hrubý

Černilovu se v posledních kolech nedaří a potvrdilo se to i v zápase s Předměřicemi. Domácí sice poslal do vedení již v 8. minutě střelec Jan Hrubý, hosté však dokázali na rychlou branku odpovědět bleskově, když již v 10. minutě srovnal záložník Hošek. Po vyrovnávací brance převzaly Předměřice hru a dominovaly, jak na míči, tak v osobních soubojích. Do poločasu se ještě dokázal prosadit Ondřej Satranský a do šaten tak odcházeli spokojenější hosté.

Předměřice si v druhém poločase výhru pohlídaly

Do druhého poločasu vstoupily opět aktivněji Předměřice a v 61. minutě se dostaly do dvoubrankového vedení, když Lukáš Neradílek překonal Adama Broma. Pojistku na vítězství Předměřic dal v 78. minutě střídající David Žoch.



Ohlasy k zápasu


FK Černilov
Jaroslav Kosina, trenér: Poslední dva domácí zápasy a skóre 2:8!!! Omlouvám se fanouškům za předvedenou hru. Hostující tým zaslouženě vyhrál, když nás přetlačil hlavně v osobních soubojích. Děkuji dorostencům za výpomoc a oživení hry ihned po vlastním zápasu. Z našich řad vyčníval Svatoň a střelec posledních gólů Honza Hrubý.




Sestavy


FK Černilov
A. Brom [-] - M. Novák [-] , J. Hrubý [-] , A. Roubal [-] (76. M. Völtz [-] ) , L. Mikunda [-] (58. O. Petrikovič [-] ) , V. Svatoň [-] , M. Flégl [-] (65. F. Slepička [-] ) , M. Voltr [-] (76. J. Taclík [-] ) , M. Jaborník [-] , T. Schwarzer [-] , T. Bešík [-] (58. L. Daněk [-] )

TJ Slavoj Předměřice n. L.
M. Cudlín [-] - L. Hošek [-] , A. Hronek [-] , O. Satranský [-] , Š. Pekáč [-] (84. P. Jiroušek [-] ) , L. Neradílek [-] (70. T. Ponikelský [-] ) , V. Polanský [-] , M. Šmarda [-] , B. Netík [-] (79. D. Mazal [-] ) , J. Šimůnek [-] (70. D. Žoch [-] ) , B. Markarjanc [-]

ŽK: 88. T. Ponikelský .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: Vlachý Michal - TREJBAL Adam, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert:
Tip experta: výhra domácích

výhra domácích

Tip: výhra hostů