1:1
(0:1)
17. M. Řehák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2023 16:30

17.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka 17. kola skončila remízou


Branky


65. V. Valášek - 17. M. Řehák (p.)
1

Ve fotbalovém utkání Tlapnet krajského přeboru mezi Vysokým Mýtou B a Heřmanovým Městcem se oba týmy utkaly v dohrávce 17. kola. Zápas se odehrál 5. dubna 2023 od 16:30.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Řehák z penalty

Hned v 17. minutě získali hosté Heřmanova Městce penaltu, kterou proměnil Marek Řehák a poslal tak hosty do vedení. Poté se hra vyvíjela snaživě z obou stran, domácí do konce poločasu nedokázali prostřelit dobře chytajícího Radka Stýbla a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Valášek vyrovnal

V druhé půli se domácí tým snažil o vyrovnání a nakonec se jim to podařilo v 65. minutě, když Vratislav Valášek skóroval a srovnal na 1:1. Oba týmy se snažily vstřelit rozhodující branku, ale nakonec se to nepodařilo a zápas skončil remízou 1:1.

Brankář domácího týmu, Petr Spálenka, a brankář hostů, Radek Stýblo, předvedli dobře výkony a udrželi tak své týmy v zápase.



Ohlasy k zápasu


SK Vysoké Mýto B
Tomáš Paďour: Chtěli jsme se poučit z podzimního vzájemného souboje a nezaspat začátek utkání, což se nám podařilo, ale jako již tradičně jsme si podrazili nohy sami. V 15. minutě přišla naprosto nepochopitelná chyba našeho brankáře, po které soupeř zahrával rohový kop, který se nám nepodařilo odvrátit, po zmatcích v našem pokutovém území si pan rozhodčí mohl vybrat jestli odpíská penaltu za faul nebo za ruku a z pokutového kopu prohráváme prohráváme 0:1. Soupeře jsme do ničeho nepouštěli a sami jsme neproměnili dvě velice slibné příležitosti, jenže naše zakončení je naprosto žalostné a bez razance, protože v obou případech na míč cestou k brance soupeře sraly mouchy. Ve druhém poločase jsme měli jednoznačně více ze hry a po standardní situaci se nám podařilo skórovat, když míč do branky trkl Vráťa Valášek. Největší příležitost jsme si vypracovali zhruba čtvrt hodiny před koncem, kdy se po pěkně akci zjevil úplně sám před golmanem náš Kryštof Kabrhel, ale bohužel šanci zahazuje. Zápas končí remízou a pro nás je to málo, další ztráta dvou bodů. Nedá se nám vytknout bojovnost a nasazení, ale naše stupidní chyby nás sráží. Ještě par takových a na konci sezóny to můžeme sestříhat a vydat jako grotesku…

FK Jiskra Heřmanův Městec
Radek Stýblo: Vyrovnané utkání, chvílemi měli více navrch domácí kteří na hřišti velkých rozměrů dokázali využít postranních prostorů, do vedení jsme se dostali my z pokutového kopu, poté se domácí kteří hrozili hlavně ze standartních situací snažili vyrovnat, po jedné z nich, která byla skvěle zahraná, se jím to bohužel podařilo, ke konci ještě bylo několik závarů k vidění před oběma brankami, ale bez využití a tak si myslím, že bod z tohoto utkání po průběhu bereme.



Sestavy


SK Vysoké Mýto B
P. Spálenka [-] - L. Benda [-] , V. Vařečka [-] , K. Kabrhel [-] , T. Vopršálek [-] , M. Chadima [-] (88. L. Simon [-] ) , V. Hájek [-] , J. Hájek [-] , P. Jeníček [-] , V. Valášek [-] , V. Škrabal [-] (46. J. Mokrejš [-] )

FK Jiskra Heřmanův Městec
R. Stýblo [-] - D. Salfický [-] (82. V. Tomčík [-] ) , D. Turina [-] (81. D. Kosina [-] ) , D. Zrůst [-] , T. Dvořáček [-] , M. Řehák [-] , D. Jablečník [-] , R. Novák [-] , R. Jošt [-] , J. Řezníček [-] (57. S. Mach [-] ) , J. Voženílek [-] (90. M. Zelenka [-] )

ŽK: 16. M. Chadima - 57. R. Jošt , 65. R. Novák , 70. D. Jablečník .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hořínek Lukáš - VYKOPAL Filip, HÁJEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích