0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Středočeský | Příbram | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalová nuda na Spartě


Branky


0

Zápas dvou týmů začínající na V. Oba celky mají podobné názvy, ale oba se pohybují v odlišných pólech tabulky. Věšín v této sezóně ještě nedokázal bodovat, zatímco Višňová se drží ve středu tabulky a je jistě nad své očekávání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Když už šance zasáhl brankář

Utkání začalo naprosto dle předpokladů. Věšín se dle očekávání znovu s formou nesetkal a byl i v tomto zápase horším týmem. Višňová držela míč a dostávala se i do poměrně slibných šancí, ale zakončení vázlo. Když už se dostala do vážnějšího zakončení tak byl bezchybný brankář Vošahlík. Domácí se do šance dostávali hlavně po brejkových situacích, ale i brankář Švehla se zasloužil o udržení poločasového výsledku 0:0.

Bárta za 5 minut devadesát

Druhý poločas byl snad ještě horší než ten první. Ani jeden z týmu moc nechtěl hrát, a tak se prakticky od začátku čekalo na konec. Na obou stranách bylo pár standartních situací převážně rohů, ale technici svou techniku zapomněli doma. Zápas vypadal, že musí skončit naprosto zaslouženou remízou a spravedlivým rozdělením bodů přišla první opravdu kombinační akce hostí. Po této kombinaci se prosadil obránce Bárta, který v 85. minutě zápas prakticky a definitivně rozhodl.  Domácí Věšín si tak ani v tomto kole body nepřipsal a další šanci bude mít na hřišti Zduchovic, ale přiznejme si, že tam to taky příliš reálné není. Višňová naopak zavítá na hřiště Narysova, který v posledních dvou kolech bodoval a dostává se do staré formy. 



Ohlasy k zápasu



FC Višňová
Jan Pinkava (Višňová – hráč): Hra moc krásy nepobrala, ale potřebovali jsme bodovat za každou cenu, což se nám nakonec podařilo. Doufám, že na vítězství navážeme v dalším zápasu.



Sestavy


Sparta Věšín
J. Vošahlík [-] - A. Šurik [-] , T. Leitermann [-] , M. Provazník [-] - M. Viktora [-] , O. Palivec [-] , T. Viktora [-] - M. Bretl [-] (65. M. Hutr [-] ) - P. Hutr [-] , D. Velek [-] , K. Schwab [-]

FC Višňová
D. Švehla [-] - J. Kotáb [-] , J. Klímek [-] , K. Bárta [-] , L. Řezáč [-] - P. Procházka [-] , M. Řezáč [-] (72. L. Holubec [-] ) , J. Pinkava [-] , D. Kočí [-] - M. Hilman [-] - Z. Boukal [-]

ŽK: 71. D. Velek , 75. A. Šurik .
Hráči zápasu: J. Vošahlík - K. Bárta .
Místo: Sparta Věšín. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Kříž Jakub - PEDÁL Pavel (N), HROŠ Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.