Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.04.2023 10:15

20.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šestigólová remíza!


Branky


5

Zápas mezi Moravany a Vysokým Mýtou B byl napínavou a dramatickou přestřelkou, která skončila remízou 3:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remíza už v prvním poločase

Domácí tým začal zápas aktivně a dokázal se dostat do vedení díky gólu Michala Knotka v 24. minutě. Hosté se však rychle vzpamatovali a vyrovnali stav zápasu díky gólu Mareka Chadimy v 36. minutě.

První poločas byl velmi vyrovnaný a oba týmy měly své šance na skórování. Moravany měly několik slibných příležitostí, ale nedokázaly je zužitkovat, na druhé straně Vysoké Mýto B mělo několik nebezpečných brejků, ale také se nepodařilo skórovat.

Remíza i v druhém poločase

Druhý poločas byl ještě napínavější než první. Domácí tým se dostal znovu do vedení díky gólu Jaroslava Lukase v 69. minutě, ale hosté opět odpověděli brankou, tentokrát Vojtěcha Vařečky v 81. minutě. Oba týmy se snažily utkání ovládnout a získat tři body, ale ani jednomu se to v regulérní hrací době nepodařilo.

Do nastaveného času vstupovaly oba týmy s nadějí na vítězství, ale nejvíce se smál Vysokému Mýtovi B, když Kryštof Kabrhel vstřelil gól v 93. minutě a přinesl tak svému týmu cenný bod za remízu.

Celkově lze říci, že zápas mezi Moravany a Vysokým Mýtou B byl velmi vyrovnaný a dramatický, ačkoliv si oba týmy určitě mohly vyčítat neproměněné šance. Hosté si z tohoto zápasu odvážejí cenný bod a Moravany se musí uspokojit s jedním bodem za remízu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Moravany
Marek Lukas: Tento zápas se mi nehodnotí úplne lehce. Remíza byla nakonec spravedlivá dle průběhu zápasu, ale vedení 3:1 v souboji o záchranu, kdy ještě k tomu gól na 3:3 dostaneme gól v 90+3. minutě, si prostě nemůžeme dovolit ztratit! První poločas jsme začali dobře, soupeře jsme do ničeho nepouštěli, vytvořili jsme si několik šancí a povedlo s nám jednu proměnit a šli jsme do vedení. Paradoxně, jako kdyby nás vstřelený gól uspokojil a úplně jsme přestali hrát a soupeř naši bohorovnost potrestal. Druhý poločas již nebyl trávník v úplně nejlepší kondici po deštích, které poslední dny probíhaly v cele republice. Proto se nehrál úplně kombinační fotbal, ale bylo to hodně soubojové. Soupeř byl ale optický lepší a více držel míč. Nám se nedařilo udržet balón a lacinými ztrátami, jsme se dostávali pod tlak. Paradoxně se nám ale podařilo vstřelit dva góly z rohového kopu a šli jsme do vedení 3:1. Soupeři se podařilo snížit na 3:2 po našem nedůrazu ve vápně. Potom bych řekl, že jsme si zkušeně drželi vedení 3:2, soupeře jsme k ničemu nepouštěli, než přišla 90+3. minuta. Soupeřova útočníka jsme nechali úplně trestuhodně otočit na naší polovině, který dával kolmici mezi obránce, kterou se nám podařilo zpomalit a stačilo pouze, aby náš gólman míč odkopl a byl konec zápasu. Gólman se bohužel na těžkém terénu podklouzl a u míče byl první soupeř, který jenom uklidil míč do prázdné branky. Jestli se chceme v soutěži udržet, tak takové zaváhání si už nemůžeme dovolovat!

SK Vysoké Mýto B
Tomáš Paďour: Do Moravan jsem přijeli vyhrát, bohužel jsme opět 3x inkasovali po individuálních chybách, což nás trápí celou sezónu. Směrem dopředu jsme měli být určitě efektivnější, ale s ohledem na průběh zápasu bod bereme. Dobře víme, že je to málo a muže nás to na konci sezóny mrzet.



Sestavy


TJ Sokol Moravany
F. Metelka [-] - V. Novák [-] (91. J. Richter [-] ) , J. Lukas [-] , J. Branda [-] (60. A. Hájek [-] ) , M. Kosina [-] , D. Sokol [-] , D. Teplý [-] , P. Formánek [-] , A. Záleský [-] (46. D. Kosina [-] ) , M. Knotek [-] , M. Lukas [-]

SK Vysoké Mýto B
M. Sůva [-] - K. Kabrhel [-] , V. Vařečka [-] , V. Hájek [-] , M. Chadima [-] (82. L. Simon [-] ) , T. Vopršálek [-] , J. Prušek [-] (60. J. Mokrejš [-] ) , J. Hájek [-] , M. Žák [-] , P. Jeníček [-] , V. Škrabal [-]

ŽK: 73. J. Lukas , 84. M. Knotek - 67. T. Vopršálek .
Hráči zápasu: J. Lukas , M. Knotek - M. Chadima , V. Vařečka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Rázek Stanislav - HOŘÍNEK Lukáš, ŠTĚRBA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Libor Lebiš
Tip experta: remíza

Moravany si na domácím hřišti minimálně bod zajistí